fredag 24. november 2017

Badeland sarpsborg pris

Super pris, det finnes ikke bedre! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Masse av opphold med høy rabatt.


Medlemsrabatt i Skandinavias største vannpark.

Les mer og bestill her! Ingen bookinggebyrer. Garantert laveste pris. Reserver hotell online. Helgprisen starter hos oss fredager kl. Bestill nå og betal ved utsjekking. Badeland voksen fra år kr.

Det er to forskjellige sklier, spacebowl, strømkanal, boblebad og en sopp, samt en vanngardin som er morsom for de små, men samtidig god for ømme skuldre. Se våre baderegler her SPACE BOWL Aldersgrense er år. Flott at dere blir med inn og passer på at barna deres er trygge.


Personlig hygiene er også viktig. Husk - det er vi voksne som lærer barna. Gå foran som et godt. Minigolfbanen har hull.


De har forskjellig vanskelighetsgra og gjør banen morsom for alle, den egner seg for både store og små. Quality Hotel Sarpsborg har et badeland kalt Superlan som inkluderer et spa- og velværesenter, fire bassenger, en badstue, et damprom og vannsklier. Du kan dessuten besøke INSPIRIA vitenskapssenter for å lære om vitenskap på en morsom og interaktiv måte. Du får ditt eget elektroniske armbånd som du bruker ved inngang og utgang, dette gjør at du kan gå forbi eventuell kø, og du kan bade så lenge og ofte du har lyst i vår åpningstid.


Ligger i Sarpsborg. I tillegg til to ulike barnebasseng og et hovedbasseng med strømkanal, bobleba sopp og vanngardin, så kan du også ha det gøy med to ulike sklier og en spacebowl. PNINGSTIDER ÅPENT NÅR DET PASSER DEG BEST Ordinære åpningstider NB!


Badegrill stenger minutter før parken.

Gjelder alle dager. Superlan Sarpsborg : Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Superland i Sarpsborg , Norge på TripAdvisor. Prisene oppgis av partnerne våre, og gjenspeiler gjennomsnittlig pris per rom per natt, inkludert skatter og avgifter som er faste, som våre partnere kjenner til og som forfaller på bestillingstidspunktet. Kjør selv ferie i hele Europa. Besøk partnerne våre for mer informasjon.


Med grader i alle bassengene – inne som ute – er dette et ypperlig alternativ for deg som vil få roser i kinnene mens kroppen varmes under vannoverflaten. Fra de minste som liker plaskebassenget Oksøy, via Hamresanden for de litt større barna, til bølgebassenget Skagerak og strømkanalen Blindleia. Ved grupper på mer enn personer får man - i rabatt pr. Vi setter stor pris på om man melder fra på forhånd ved besøk av store grupper.


Sarpsborg kommunes offisielle nettsider. Vi har eget bursdagsrom til barn. I tillegg har Sarpsborg gode shoppingmuligheter i sentrum med både butikker og kjøpesentre, og det er sommerstid flotte badestrender i området.


Dette overnattingsstedet ligger mindre enn en 10-minutters kjøretur fra Sarpsborg sentrum, og tilbyr en rekke spennende sports- og fritidsaktiviteter på Superlan inkludert et stort badeland og. Dette ligger riktignok rett utenfor Sarpsborg , men er likevel et supert sted – bokstavelig talt. Det er et hotell med et badeland , men du trenger ikke å bo på hotellet for å være på badelandet.


Kort vei til Sverige og ikke langt fra Oslo. Havanna badeland brer seg utover 7. Her er sklier for både små og store, grotte med fossefall, fontener, vannkanon, boblebasseng, lagunebasseng, strømningskanal, klatrevegg, romerbad mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg