onsdag 1. november 2017

Felle hals skappelgenser

Reserver ditt Hotell i Hals online. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Utforsk sesongens gensere og sett sammen den perfekte looken!


Er det noen strikkeglade damer her som kan hjelpe meg litt?

Jeg har prøvd meg på en skappelgenser , men fikk problemer når jeg skulle felle av halsen på forstykket. Noen som kan forklare meg helt enkelt hvordan jeg skal gjøre? Har aldri strikket genser før. Skulle likt å visst hvor mange gensere som florerer der ute.


Legg opp likt som ryggen, men strikk til arb måler ca cm. ERMER: legg opp m på p nr 7. Sv: Skappelgenseren – halsåpningen. Tre måter å felle av masker på: Vanlig avfelling, elastisk avfelling, og Icord avfelling. Episodemusikk og jingle: Jan Tore H.

NO: Det er tre år siden Dorthe Skappel (52) strikket megasuksessen Skappelgenseren. Både hun og døtrene Maria (29) og Marthe (24) har alltid vært ullfrelste, men etter Skappelgenser -suksessen er strikkebedriften blitt en stor del av hverdagen. Fy som jeg har styrt med den siste delen av prosjektet.


Det gikk fryktelig galt da jeg skulle finne en løsning for å felle av pent til hals. Jeg har sett for meg hvordan denne genseren skulle se ut, så når den ikke ble slik var jeg nødt til å rekke opp store deler av prosjektet. Strikkes som bakstykke. Da sitter du igjen med masker på pinnen. De andre maskene på motsatt side av halsen må settes av på en hvilepinne.


Gjenta på andre siden av halsen. Fell av når du når ønsket lengde. Hvis du skal sy sammen oppe på skuldrene, kan du felle av før du syr i armene. Da kan du sette maskene på en tråd eller på pinner.


Så hyggelig å høre at du kunne bruke forklaringen min. Hvor mange masker man feller under ermene, kommer an på tykkelsen på garnet, og hvor vid du vil ha genseren. Men som regel pleier jeg å felle åtte masker under ermet, det passer som oftest på voksengensere også.


Oppdatert informasjon for markedsførte legemidler i Norge til human- og veterinærmedisinsk bruk. Pakningsvedlegg, foto, interaksjonssøk, identifikasjonssøk m. Vi har gensere til flere typer anledninger.

Velg blant flere merker! I stedet for å felle rundt til hals valgte jeg båthals denne gangen. Se oversikt over alle endringer som er gjort på eksisterende oppskrifter. Det var fordi jeg ønsket å få frem nok av den skarpe eplegrønne fargen, som jeg syns gjør hele genseren. Så starter den virkelige.


Dessuten er det jo en raskere måte å gjøre hals på, og en fin avveksling til de andre genserne jeg har strikket. Fortsett med mønster som før over de midterste maskene til hals. Jeg prøver å felle løst av, likevel blir dem stram og lite elastisk. Hjelper det å felle på større pinner, eller er det noe annet man kan gjøre? Halskanten i seg selv er egentlig litt vi så har ikke for få masker heller.


Bakstykket strikket jeg som oppskriften tilsier, men med masker og til ønsket lengde. Videre strikket jeg forstykket. Her fulgte jeg også oppskriften, men med masker. Når jeg skulle felle til hals valgte jeg å felle de midterste maskene og videre felte jeg masker på hver side langs halsen. Det blir å felle til hals på motsatt side av det første framstk du har strikka.


Innimellom vaskingen av kjøkkenet har jeg vært og kjøpt meg garn til en Maria Skappel genser. Så jeg slenger meg på Skappel-bølgen jeg også, dog litt betenkt. Leste akkurat på en blogg om genseren Denne er veldig fin på tynne høy ungjenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg