mandag 27. november 2017

Kaptein sabeltann kostyme

Kaptein sabeltann kostyme

Finn din favoritt i dag! Rask Levering: 1-Dager. En sort og sint og farlig mann. La sjørøverleken begynne! Kundesenteret er åpent alle hverdager mellom klokken 08.


Kaptein sabeltann kostyme

Dra ut på tokt med Kongen på havet og hans menn ombord på den Sorte Dame. Sort jakke med gulldetaljer. Kaptein Sabeltann - lekene fra Dyreparkens sjørøverunivers.


Deriblant ermene, skulderlappene og lommeklaffene. Det er sydd fast en sort skjorte på innsiden av jakken med gullknapper. Inneholder jakke med innsydd skjorte. Kommer i størrelse år og 4-år. Kjenner du en liten sjørøver som er glad i gull og edelstener?


Kaptein sabeltann kostyme

Da er disse ringene midt i blinken! Ringene finnes i flere lekre farger, og vil garantert glede små sjørøvere som samler på skatter. Størrelsen på ringene kan justeres, og det er tilfeldig. Perfekt for små pirater som som er like tøffe som kongen på havet!


Velkommen til Birkemo! Vær som den eventyrlystne Sunniva fra Kjuttavika med denne flotte Sunniva kjolen! Da Grusomme Gabriel kom opp av havet, grep panikken sjørøverne og de flyktet til havs. Kjolen er akkurat som den Sunniva bruker, rødrutete med flotte blondedetaljer, og i størrelse som passer barn fra til år. Han lover å vokte dem like godt som han vokter sine egne skatter.


Kaptein sabeltann kostyme

Han er kapteinens nestkommanderende, og ser til at alle følger opp kapteinens ordre. Han følger også med så alle gjør sin jobb i landsbyen Abra Havn. Sprell har et fantastisk utvalg av leker og barneromsinteriør. Kostymer og tilbehør til alle anledninger. Se vårt store utvalg og bestill her!


Vet du ikke hvilket kostyme du vil ha? Se alle våre alternativer her! Se protokollen fra alle som har vært og gitt smokken sin til Kapteinen gjennom årenes løp. Levering tar normalt 1-virkedager til de største stedene i Oslo, Østlandet, Bergen, Molde og. NYHET: Grevens Forheksede Labyrint Tør du prøve å finne veien ut gjennom Grevens Forhe.


Håper noen kan hjelpe meg med dette. Jeg er på jakt etter kaptein sabeltann kostyme til knotten min. I kaptein sabeltanns verden så jeg at frakken kostet 3kroner.


Har jeg sett feil i dyreparken kanskje?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg