tirsdag 21. november 2017

Problemer med magen

Problemer med magen

Brukere har fått hjelp mot bl. Og dette kan gjerne gå ut over livskvaliteten, og gi deg mindre overskudd i hverdagen. En av fem har problemer med magen og mange får diagnosen irritabel tarm. Illustrasjonsfoto: Colourbox. Problemer med magen hos hunder vil ofte kunne føre til smerter.


Problemer med magen

Plutselig vondt i magen som kan gi kramper, diare, feber og ubehag som går over etter noen dager, såkalt omgangssyke. Plutselig oppståtte kramper med diare, feber og ubehag som går over etter noen timer eller dager. Plagsomt, men som regel ufarlig.


Skarpe, trykkende smerter eller kramper i magen. Disse smertene kan opptre hvor som helst i magen , og de kan raskt endre lokalisasjon. Du kan også oppleve press i magen. Noen ganger kan smerten bli så intens at det føles som om noe er alvorlig galt. Jeg har hatt problemer med magen siden jeg var lita jente, forteller Kari Tjønn Skogen fra Notodden.


Har spesielt slitt med hard mage og det kunne gå opptil en uke uten at jeg fikk gått skikkelig på do. Ofte rett etter jeg har spist må jeg rett på do, da er det bare snakk om få minutter etter maten er inntatt. Vi har snakket med lege, foredragsholder og forfatter Berit Nordstran som kommenterer Dr. Brogans anbefalinger og forteller hvordan kosthold- og livsstilsendringene påvirker kroppen vår. Hei, jeg har noen problemer med magen , mer bestemt mye luft i magen og blaut avføring.


Fakta om sykdommer i mage, tarm og fordøyelsessystemet, som magesår, brokk, Crohns sykdom, irritabel tarmsyndrom og hemoroider m. Sliter med mye og høy rumling i magen 04. Jeg har store plager med magen , men føler ikke jeg får hjelp. Gratulerer med å ha sluttet å snuse! Magesmerter, diaré og luftplager er vanlig abstinenssympromer etter at en har kuttet snus og røyk.


Problemer med magen

Nikotinet i tobakken påvirker tarmbevegelsene og når en slutter å tilføre nikotin kan det bli en periode med ubalanse i tarmen. Har det siste halvåret slitt veldig med kroppen, særlig magen. Har vært svært oppblåst, hatt mye vondt i magen , gått MYE opp i vekt, hadde konstant sultfølelse, mye kvalm, blitt mer og mer sliten. Avføring som varierer mellom hard og løs, sjelden og ofte.


Kastet opp ved flere anledninger. Jeg er en mann på år som har hatt problemer med for mye magesyre i perioder og har da brukt Pepcidduo. Har også en del luftplager og avføringa er variable fra normal til flytende, fra brun til sort. Livsstilsmagasinet “Tara” har snakket med lege, foredragsholder og forfatter Berit Nordstran som kommenterer Dr. Hun lister opp grep du kan gjøre for å redusere betennelsen i magen – og dermed også forbedre din mentale helse.


Problemer med magen

Har i flere år hatt problem med magen. Så har det utviklet seg. Nå har jeg veldig skiftende avføring og hyppige forstoppelser. Det begyndte for ca.


Avføringen kan vere slik: Normal - Klumpete - Ingenting - Diarè - Normal, for eksempel. To av fem nordmenn har ofte problemer med magen , og av dem opplever prosent å ha problemer en til syv dager i uken viser en undersøkelse gjort av Capacent Epinion. De aller vanligste mageplagene, er syreplager i magesekken og irritabel tarmsyndrom (IBS).


Mange lever med cøliaki uten å vite om det. En undersøkelse kan avdekke tilstander som lett kan behandles og hjelpe deg med å bli kvitt plagene for godt. Halsbrann ses ofte ved mellomgulvsbrokk, dette kan som regel behandles med medisiner eller i noen tilfeller med kirurgi.


Opplever du smerter i magen som kommer takvis - med lindring mellom takene - kalles dette knipsmerter, eller luftsmerter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg