torsdag 23. november 2017

Kviser i armhulen

Profesjonelle råd fra våre hudterapeuter - gjør vår hudtest allerede i dag! Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Kjøp for 9kr, få gave på kjøpet.


Stå i mot tegn på hudaldring. Sleep Mask Face Retinol. Til en ekstra fin pris! Bevar gløden i huden og si farvel til problemer som fet hu uren hud og oljete hud. Finn ansiktsmasken som passer deg.


Sammenlign priser og gjør et godt kjøp. Har i en tid slitt med svie og noe rødhet i den ene armhulen. Det ser ut som små kviser uten puss. De svir når jeg tar på dem, men kan også kjenne dem ellers. Jeg må ærlig innrømme at jeg kan være litt rask med barbering, både med og uten skum, og bruker noen ganger maskin.


Dette har nå vart av og på i 7-mnd. Det høres ut som du har helt rett i at sønnen din kan ha en verkebyll (abscess) i armhulen. Armhulen er et vanlig sted å få slike byller. Når du finner en klump i armhulen er det en liten sjanse for at grunnen til en betent lymfeknute kommer på grunn av lymfom.


En abscess skyldes en infeksjon med bakterier. Blant typene av lymfom er non-Hodgkins lymfom og Hodgkins lymfom. Disse er begge varianter av kreft, og behandlingene er svært effektive. Milde tilfeller kan i tidlig fase behandles med antibiotikakrem, en type medisin som også brukes ved behandling av vanlige kviser.


Ved mer uttalte plager er det aktuelt å tenke tidlig på kirurgisk behandling - det vil si å fjerne det syke hudpartiet. Jeg har også reagert lignende på deodorant. Jeg fikk store røde kuler, ikke helt som kviser. Jeg måtte bare la være å bruke deodorant en tid og bruke hydrokortisonsalve under armene en uke for å bli kvit tutslettet. Selv om det noen ganger blir oversett, viser mange av uregelmessighetene de presenterer at noe ikke er helt riktig i kroppen vår.


I den følgende artikkelen deler vi varsler armhulene dine kan sende deg om helsen din, som du ikke bør overse. Det er en lang rekke ulike årsaker. Det første man må gjøre er å få avklart en sikker diagnose for å gi råd om behandling.


Seborreisk ekseVanlig årsak til langvarighet rødhet og flassende hud i armhuler. De kan dukke opp i hvilken som helst farge, form eller størrelse. Hvis armhulen føflekken blir større, klør, blir smertefullt eller blir sår i lesjoner, gjøre en avtale med legen din.


Krogsgård forteller at en hudpleier kan foreta en dyprens av huden, noe som både kan forebygge og behandle slike underjordiske kviser. Blant annet kan det benyttes et apparat som heter Vapozone. Hei, jakter på folk med lignende opplevelser: Har funnet en stor kul i armhulen , nå er den som en liten drue, men har vært større tidligere.


Vært der noen dager. Trodde først det var en diger kvise eller lignende, men virker ikke akkurat sånn. Kan det være tett svettekanal eller noe sånt? Fri frakt over 499kr. Autorisert forhandler.


Det kan være at du bare har en vanlig kvise eller at du har fått en verkebyll (en betennelse som er innkapslet). Det hun trodde var kviser , viste seg å være illeluktende byller. Man kan få den i hårsekkene i armhulen , lysken, rundt kjønnsorganer, i endetarmen eller under brystene. Intertrigo er en betennelsesreaksjon i huden på steder der hud ligger mot hud. Det røde utslettet er utsatt for å bli infisert med sopp eller bakterier, noe som forverrer tilstanden.


Hei, jeg har en kviselignende kul under armhulen. Om jeg klemmer på den kommer det akkurat sånn som det kommer fra nye kviser (noe hvitt). Hva kan dette være. Ganske irriterende å ha en kul under armen og den gjør litt vondt.


Hilsen jente :) PS: denne siden hjelper meg kjempe mye! Kayia skrev: Takk, men jeg håper jo at jeg kan spare dere for den oppgaven Visst leeeengter jeg etter ferie nå når sluttføring av året lager stress og masse overti men jeg er likevel glad jeg er frisk og kan jobbe! Innsendt spørsmål ­Hvor viktig er det å gå til lege når jeg har vonde lymfer i armhulen og inn mot brystet. Kan ikke kjenne spesielle kuler, men har vondt uten berøring og kan kjenne det når som helst som en murring og små stikk. De sitter i strategiske posisjoner for å kontrollere vevsvæsken fra ulike kroppsdeler.


På halsen sitter for eksempel lymfeknuter som filtrerer munnhule og svelg, der det kommer inn mye bakterier. I armhulen sitter det en gruppe lymfeknuter som kontrollerer vevsvæsken fra armene, og tilsvarende i lysken med filtrering av vevsvæsken fra bena. Psoriasis: Utslettet er rødt, dekket av hvite eller sølvfargede ”skjell”.


Pityriasis rosea: I begynnelsen er utslettet en rosa flekk, noen dager sener er overkroppen preget av mange små ovale flekker. Kviser som klør hos valp. Klumpene varierer fra - mm i diameter. Hudsopp trives i varme og fuktighet. De finnes i huden og kan noen ganger kan de føre til utslett hos mennesker med sensitiv hud.


Det finnes mange andre hudsykdommer som kan misoppfattes som sopp, blant annet psoriasis ved utslett på negler, hender, føtter og i hodebunnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg