tirsdag 21. november 2017

Gamle hekleoppskrifter

Velkommen til FRAYAs garn univers. Stedet hvor alle garnprosjektene våre blir geniale. Hver dag legger vi ut tips om en gratis hekleoppskrift.


Gamle hekleoppskrifter

Inspirasjon til oppskriftene har Tove Fevang fått fra gamle grytekluter funnet i skuffer og skap hos venner og familie. Boka har gode forklaringer til alle oppskriftene, og egne trinn-for-trinn-bildeserier som viser hvordan du hekler og hakker de ulike maskene. Jeg heter Elisabeth Sleire, og er år gammel. Hekling har vært min store hobby i mange år, og jeg har nå ønske om å vise flere hva jeg lager. Hvis du kunne tenke deg et helt spesielt plagg, en unik gave eller kanskje en dåpskjole, ta kontakt med meg.


Kanskje har du noen gamle hekleoppskrifter som du kunne tenke deg å få laget? I denne boka finner du 1hekleoppskrifter fra velkjente og dyktige norske hekledesignere og hobbybokforfattere. Disse gamle oppskriftene kom jeg over under litt kikking i mamma sine bunker med strikkeoppskrifter for noen dager siden.


Gamle hekleoppskrifter

Den hvite genseren og skjørtet nederst til høyre kan jeg huske at mormor stikket til meg. Det var gått og få ein sånn bekreftelse. Dette har det vært mye meininger om. Masse fine gamle mønstre som er vanskeligt og få tak i. Tusen takk for at du deler. Var ein kjempe søt kjole.


Denne siden ble sist oppdatert 23. Vi har også oppskrifter til interiør og tilbehør. Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren. Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look.


Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt. Søk mellom tema som påske og jul, dåp og bryllup, eller er det ikoner du leter etter, som Marius eller Nancy? Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN. Hos oss i Hobbii har vi nemlig mange fantastiske hekleoppskrifter på alt innenfor mote, interiør og mindre prosjekter.


Her finner du mer enn 120. Uansett om det er sommer, vinter, vår eller høst, så kan du garantert finne en oppskrift til ditt formål. Jeg er en kreativ dame med mann, barn og barnebarn, som bor landlig til i en liten bygd ved byen! Vi er tidliere byfolk som valgte å bytte ut bylivet med god plass og skogens ro!


Jeg liker den lyse, lette interiørstilen, ispedd landlig sjarm, og er glad i gamle ting med sjel og historie! DROPS Mønsterbibliotek. Vi tilbyr vakre og varige produkter i tråd med tiden. Gratis hekleoppskrifter.


Lilla er selve adventsfargen, og disse lekre detaljene setter prikken over i-en i den fine tiden vi snart går inn i. De fleste bøkene har delt opp hekleoppskrifter i seksjoner og vanskelighetsgrader, og det gjør det enklere å finne interessante oppskrifter. Hvis du er helt ny innenfor hekling, så kan du med fordel starte med noen av de oppskriftene, som har en lav vanskelighetsgrad. Med masse hekling blir det etter hvert en del oppskrifter og.


De legger jeg ut her. Så her er det bare å hekle i vei og låne oppskrifter. Thea er opptatt av å ta vare på de gamle håndverkstradisjonene.


Tenk, her har kvinner sittet gjennom årtier og heklet og strikket fine tekstiler til hjemmene sine. Teknikkene og mønstrene har gått i arv fra mor til datter, sier hun. I et års tid har hun jobbet jevnt og trutt med boka om gryteklutene. Lag en løkke på tråden og dra nye løkker ved å dra ny tråd gjennom løkken og stramme den gamle løkken. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner.


Gamle hekleoppskrifter

Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg