fredag 17. november 2017

Sjokoladeglasur med kaffe

Vi elsker kaffe og det vises i vårt utvalg og tilbud. Stort utvalg av kaffe hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kjøkken, kontor, rengjøring, skole, hobby.


Faktura dager uten ekstra kostnad! Kjøp Kaffe Mote hos Boozt.

Glasur til sjokoladekake. To gode varianter av topping til sjokoladekake. Dette er et innsendt mattips fra LineG. Med kakao og melis. Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag.


Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker. Enkel, saftig og god. Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur.


Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter.

Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg. Kaken er veldig rask å lage - du bare rører sammen kakerøren og så er den klar for steking! Surmelk gjør kaken ekstra myk og god. Smelt smøret til glasuren.


Tilsett kal sterk kaffe. Fordel et tykt lag av glasuren over den avkjølte kaken. Stroh-rom eller konditor-rom. Du må gjerne bruke koffeinfri kaffe i sjokoladekremen.


Kakestykkene holder seg myke i flere dager om de pakkes godt inn i plast. De er også kjempefine å fryse. Frys bitene gjerne først på et brett til sjokoladekremen er frossen. Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise.


Perfekt til barnebursdag i travel hverdag. For den er så utrolig god. Jeg får rett og slett ikke nok av den herlige blandingen av sjokolade, egg, kaffe og romessens.


Jeg bruker den på min klassiske runde, tredelte sjokoladekake, men den er sikkert super på muffins, langpanner og som pålegg! Til denne gode sjokoladekaken, trenger du en rundt kakeform, ca. Avkjøl kaken i formen.

Ta den ut av formen og fjern bakepapiret. Del kaken i to bunner og dynk dem med litt kaffe. Til sjokoladekremen løses først kaffepulver opp i kokende vann. Rør godt til det blir jevnt. Setter gjerne kremen litt i kjøleskapet før den skal brukes, men ikkk for lenge for da stivner den litt.


Husk bare å server bakverk med denne kremen romtemperert! Oppskrift melkesjokoladekrem 1g romtemperert smør 250g melis ts vaniljesuker ss kaffe ss fløte, evt melk 1g melkesjokolade egg Smør, 1g melis og vaniljesukker blandes til det blir lyst og luftig. Bland kaffe , fløte og melkesjokolade i en bolle. Jepp, du pisker den opp så kremen blir luftig og god. Det vil si, jeg brukte presskannen min.


Jeg har brukt sterk traktet filterkaffe. Jeg elsker presskanne, det er så koselig samtidig som det lager god kaffe. Jeg vil ha smør, kokesjokolade og kaffe i. Men hva er OK blandingsforhold? Ida Gran-Jansens sjokoladekakebiter med sjokoladeglasur smaker ikke bare digg – de er også enkle å lage. Jeg skal bake sjokoladekake som sønnen min skal ha med i barnehagen.


Kaken inneholder både kaffe og sjokoladebiter. I glasueren er det dl kaffe. Finnes det noe som ikke smaker kaffe som jeg kan erstatte dette med ? De fleste barna liker denne glasuren, men det er også noen som ikke liker den.


Kan jo selvfølgelig la være å ta glasur på hele k. Bak nydelig brownie med ostekrem og sjokoladeglasur av kokesjokolade og kaffe. Denne kaken holder seg saftig lenge. Vaniljesukker og kakao tilsettes sammen med kaffe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg