onsdag 29. november 2017

Hotell i sarpsborg med badeland

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Se anmeldelser og bilder. Sentrale beliggenheter.

Eksklusive tilbud på overnattingssteder i utsolgte perioder. Hoteller billigere. Det er to forskjellige sklier, spacebowl, strømkanal, boblebad og en sopp, samt en vanngardin som er morsom for de små, men samtidig god for ømme skuldre.


Se våre baderegler her SPACE BOWL Aldersgrense er år. Her er du nær både skog og skjærgårdsidyll. Ta en titt på bilder, les anmeldelser fra tidligere gjester og bestill hotell med vår prismatch. Vi vil også fortelle deg om hemmelige tilbud og salg når du registrerer deg for å motta våre e-poster.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!

Ingen bookinggebyrer. Garantert laveste pris. Reserver hotell online. Stort utvalg hotell med badeland. Se bilder, les kundeomtale og book!


Det er et hotell med et badeland , men du trenger ikke å bo på hotellet for å være på badelandet. Kort vei til Sverige og ikke langt fra Oslo. We are a cash-free hotel. På hotellene kan dere velge mellom flere vannsklier, og badelandene på de ulike hotellene er designet for å passe for hele familien. Megasklier, bølgebasseng, grotter og Wild River er vanvittig moro for små og store barn.


Våre to største innendørs sklier er hele 1meter og meter lange. Byen har både skjærgård og skiområder innen minutters kjøring, og her finner du også Europas største foss. I byen finnes bygninger som daterer tilbake til Middelalderen. Sarpsborg er Norges 10. Bestill nå og betal ved utsjekking.


Här finns bland annat ett stort badlan ett lekland med minigolf, klätterbana, leklabyrint och en bollplan. Vi är ett kontantfritt hotell.

Med deres flotte badeland og Superlan kan de yngste boltre seg både i det våte element og gjennom flere andre typer aktviteter. Vi er både barnas hotell med Superlan og konferansehotell med fokus på aktiviteter og opplevelser. Havanna badeland brer seg utover 7. Du kan lese mer om. I tillegg til to ulike barnebasseng og et hovedbasseng med strømkanal, bobleba sopp og vanngardin, så kan du også ha det gøy med to ulike sklier og en spacebowl.


Veldig bra hotell , med gode fasiliteter og fine rom. Har man litt tid til overs, har hotellet også et fantastisk tilbud til barn og voksne med “Superland” som ligger vegg-i-vegg. Badeland byr på ulike attraksjoner i sitt anlegg.


I tillegg har de lekelan minigolf og skøytebane, alt under samme tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg