torsdag 23. november 2017

Kake på pinne

Cakepops er noe av det hotteste og morsomste innen baking for tiden! Kort fortalt er det kjærlighet på pinne - kake pyntet etter din egen fantasi. Denne oppskriften gir ca. Kake , glasur, pynt og kjærlighet på pinne - samtidig!


Smelt smøret i en kasserolle, trekk kasserollen til side og rør inn hakket sjokolade. Lag lekre pepperkaker på pinne , som du kan gi bort til noen som fortjener litt smakfull julebakst med vakker pynt.

Hva med drinker på pinne ? Det finnes sikkert tusenvis av forskjellige figurer man kan lage som cakepops. Jeg har valgt å lage en toetasjes kake som er perfekt for bursdagsfeiringen – enten det er få eller mange år som skal markeres. Hvordan du ønsker å pynte en kake , avhenger selvfølgelig både av anledning, tid og evner, samt eventuelle matallergier hos dem som skal spise den.


I denne artikkelen vil du dermed finne forslag til kakepynt for de fleste anledninger, og innen en rekke nivåer av håndlag med små matdetaljer. Det handler i korte trekke om å bruke rester av muffins, sjokoladekake eller andre kaker du har tilgjengelig, og omforme det til nye og søte kaker- på - pinne. Og selvfølgelig, har du ikke kake liggende, er det selvfølgelig lov å bake en ny.


Sjokolade på pinne som man kan ha opp i en varm kopp melk, røre rundt og lage verdens beste kakao med.

Nå har det seg slik at barna synes det var like greit å sløyfe melken og spiste lykkelig sjokoladen direkte fra pinnen – det er selvsagt også en mulighet. Kjempegod kake på pinne ! Det går like fint å bruke hvilken som helst annen type myk sjokoladekake. Cake pops oppbevares kjølig. Siden de er dekket med sjokolade, holder de seg gode i et par uker. En liten kake på pinne , kan den kalles slikkepinnekake eller kjærlighetkake?


I USA kalles de cake pops. Anne Hjernøe kaller dem popcakes. I alle fall er de lekre munnfuller med kake servert på. Jeg ser for meg at små plast begre må være fint å bruke om du ikke har noe annet.


Utrolig gode, populære og veldig mektige. Oppskriften på brownie finner du her! Jeg brukte bare halvparten av denne oppskriften. Du kan enten bake en kake , f. Du triller baller av kake , trer dem på pinne og dypper dem i smeltet sjokolade. En porsjon på pinne gir en akkurat passe stor munnfull med kake og sjokoladetrekk, og pyntemulighetene er uendelige.


Pynt med kakestrø i ulike farger. Her har jeg brukt en vaniljekakebunn som jeg har farget rosa og blandet med kremost vanilje.

Jeg dyppet noen i mørk overtrekkssjokolade og noen i hvit overtrekkssjokolade. De ble supersøte og gode på hver sin måte. Kanskje en ide til. Men nå, litt om hvordan du kan lage de!


Kaken er deretter trukket i sjokolade og pyntet. D et er nemlig bare en kake blandet med glasuren du vanligvis p ynter kaken med. Deigen formes som kuler og montert på en pinne. Veldig enkelt, supergodt og fancy!


Fortsett å lese for en mer utfyllende beskrivelse av hvordan lage nydelige cake pops! Vi har samlet fristende kaker til glede for små og store. La deg inspirere av et spennende og variert utvalg her.


Spennende kake med solbær og basilikum. Sjekk at den er ferdig ved å stikke en pinne midt i kaken. Er pinnen tørr, er kaken ferdig. Kjøp Kake på pinne på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Kake på pinne i kategorien Leker fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Leker ved hjelp av vår tjeneste.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg