mandag 6. november 2017

Forslag guttenavn

Noen som har forslag til fine, litt uvanlige guttenavn ? Vi hadde jo bestemt oss sånn egentlig, men så plutselig fenga det ikke likevel Nå er vi på utkikk etter andre alternativer. Forslag til LITT uvanlig babynavn. Fine muslimske guttenavn, noen som har forslag? Alt du trenger å vite om navn. Guttenavn - norskenavn.


Hvordan finne riktig navn til barnet, navnestatistikk, navnetips, navnelister og andre gode tips til navnevalget. En del av navnene er også kjente, men kanskje ikke gamle nok til å være populære igjen. Når det er sagt, er det mange gode forslag for deg som ønsker at barnets navn skal skille seg litt ut. Hva skal babyen hete? Her finner du massevis av gode navnetips.


Mange navn går i hundreårssykluser, og blir populære igjen når de bare blir gamle nok, sier navneforsker Ivar Utne. Skal det være et populært navn, sjeldent, vekke minner fra barndommen, være gammelt. Eller kanskje dere ikke har lang norsk tradisjon, men ønsker å vise tilhørighet likevel? Et navn som tydelig signaliserer barnets opphav?


Under finner du gode forslag – uansett hva som er bakgrunnen for at du leter etter norske og nordiske navn. Spiller det liten rolle hvor navnet kommer fra, så lenge det er fint og unikt? Har Mats, Sivert, August og Ferdinand på lista, med kanskje Sivert øverst. Jeg tror jeg har gått igjennom alt som finnes av navnebøker, nettsider osv men Barnefar sier bare nei til alt jeg finner, og jeg er faktisk tom for forslag , men jeg ønsker ikke la barnefar få viljen sin med å kalle sønnen vår for Marco, det er et navn jeg ikke liker. Dersom du har noen andre guttenavn - send dem gjerne inn så legger vi de til i databasen.


Lyst til å komme med forslag ? Liker navn som jacob, lucas, tr. Hei Erle på år skal bli storesøster til to tvillinggutter, forslag til navn? Vi har noen navn på lista: Jonas og Sindre Mats og Tobias Sander og August Daniel og Isak Takk for svar! Vi tenkte langsiktig da våre barn skulle få navn.


Forslag guttenavn

Vet ikke om det blir gutt eller jente, noe allerede bestemt det eventuelle jentenavnet. Vi så hvordan min høyt utdannede, muslimske mann slet med å få jobb. Problemet er guttenavnet. Så var det dette med navn da! Sliter med å komme på guttenavn.


Har allerede funnet en liten liste med jentenavn. Er kanskje på tide å få ned noen guttenavn og på listen og. Ikke for lange navn. Blant dem vi fant var Lerke, Diis, Eirun (alle jentenavn), Trygg, Thorn, Eggert ( guttenavn ) og Love (gutte- og jentenavn).


I Telefonkatalogen står en person oppført med det romantiske navnet Love Joy, og en annen har fornavnet Love Erik Peter. Men de er ikke de eneste med det kjærlige navnet. Er du på utkikk etter et kult hundenavn til hannhunden? På denne siden finner du en alfabetisk liste med mang fine forslag til hundenavn til hannen. Finn det perfekte navnet til din katt.


Da har du kommet til riktig sted! En av de største informasjonskilder om hunderaser. Her kan du lese om og sammenlikne over 4hunderaser, se bilder og filmer og dele dine erfaringer. Hvorfor ikke gi hunden din et morsomt og humoristisk navn?


Det kan være veldig gøy å gi hunden din et typiske menneskenavn, slik som Mads, Toril, Sverre, Solveig etc. Høyt på listen over fremtidige guttenavn har han blant annet Alvin og Oliver. Skriv inn navn du liker og få forslag på flere navn som kan passe.


Utne trekker også frem Alicia. Vi klarer jo ingen ting. Laget har gått fra å være dårlige bakover til rett å slett å være dårlig i alle ledd.


Finn passende sskennavn Topp guttenavn Topp jentenavn. Foreldrepraten - Foreldrepraten - Libero nsker forslag p hva som kan passe sammen med Ludvig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg