tirsdag 14. november 2017

Cruise oslo københavn

Fly fra Oslo til København. Bestill billige flybilletter i dag! MiniCruise til Oslo med et hav af oplevelser. Tag til Oslo fra København med Oslobåden. Store oplevelser til små priser.

Med DFDS får du masser af fordele og tilbud! Ingen bestillingsgebyr. Beleilige flyvningstider. DFDS seiler fra Oslo til København hver dag. Senk skuldrene og nyt et deilig målti shopping i taxfree butikken, eller ta et bad med barna i BubbleZone!


Bli med på cruise mellom Oslo og København ! Du får nesten timer i byen, og tax free, restauranter og velvære om bord.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å kunne levere våre elektroniske tjenester. Hvor mange seilinger er det snakk om, og hvilken rute har Regal Princess fra København ? Alle reiser med Color Line byr på opplevelser du sent vil glemme. Vi tar deg med på cruise til Kiel, dagsturer til deilige Danmark eller søte Sverige.


Tillegg for singellugar og andre lugarkategorier. Tilbudet kan ikke kombineres med andre kampanjer eller tilbud og gjelder kun nye bestillinger. Gjelder ikke gruppereiser. Cruise til København – byen hele Europa elsker ”…Se på folkelivet mens man nyter en god lunsj med noe godt i glasset” København har noe for alle. Her finner vi en fantastisk blanding av vakker arkitektur, verdensberømt design, vakre haver, fristaden Christiania og verdens eldste monarki.


Danskebåten Oslo - København Med danskebåten mellom våre hovedsteder. Hver dag klokken setter en av DFDS Seaways sine ferger ut fra Oslo med kurs for København. Ombord har danskebåten til København forventningsfulle nordmenn som benytter fergen som ren forlystelse eller for transportformål.


Vår nye adresse er Fredrik Selmers vei Oslo. Billige flybilletter fra København til Oslo. Book Nu og Spar op til !

Finn de billigste billettene København-Oslo. Sammenlign priser på momondo nå! Discover and book over 40of the best things to do around the world on GetYourGuide.


Når det er ferie, ønsker de fleste av oss å slappe av, oppleve nye steder og more seg med familie og venner. Et cruise med oss gir deg alt dette pluss mye mer – med en ny, spennende by å oppdage hver dag! Dette gjøres i forbindelse med at gavekortet innløses og reisen bookes hos DFDS. Nyt et fredfylt og avslappende minicruise fra Oslo til København , to dager ombord og sju timer med shopping og opplevelser i København.


Lengter du etter å komme deg vekk fra hverdagen et par dager og nyte både avslapping og shopping? Et gavekort på en opplevelse fra YouWish. Opplev for eksempel Norges spektakulære kystlinjen fra første stund med et cruise til magiske norske fjordene.


Eller opplev imponerende arkitektur til det kulturelle Baltikum. Få den ultimate naturopplevelsen med et cruise over polarsirkelen til Nordkapp eller et eventyrlig cruise fra København over Nord-Atlanteren til USA. Dere starter om ettermiddagen og stevner ut fra Oslo , og underveis kan du slappe av, nyte utsikten over havet og den fredelige lyden av vannet som pipler rundt skipets skrog. Nyt livet på kafé, dra på shopping, kos deg med smørrebrød og øl, opplev Kødbyen og besøk den Lille Havfrue, før du utforsker spennende nye steder på cruise fra København. København har vært på den internasjonale jazzradaren i lang ti men tilhengere av bebop, brass eller Billie Holiday har fått et nytt utested: The Standard.


Art-deco-bygget i vannkanten huser også tre velrennomerte restauranter (to skandinaviske og én indisk). Lidkoeb er en annen kul bar. Besøk noen av Oslos severdigheter før du blir med på cruise fra Oslo til spennende opplevelser i Østersjøen eller til de vakre, norske fjorder.


Oslo Havn inviterer byens befolkning til å bli bedre kjent med havna og havnepromenaden på familiearrangementet Havnelangs, søndag 7. Informasjonsmøte for aktører som vil delta hos Oslo Havn 23.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg