torsdag 2. november 2017

Hva skal jeg servere gjestene

Uansett er det ekstra stas å kunne servere hjemmelaget mat. Og det trenger slett ikke å være fancy gourmetmat på menyen for å imponere gjestene. Du kommer langt med gode smaker når du skal samle nære og kjære rundt bordet. Vi får gjester på fredag, og jeg skal lage noe mat. De er to voksne og to barn (og 11), og vi har selv barn fra 8-år.


Sist de var hos oss serverte jeg pizza, så jeg får velge noe annet nå.

Noen som har gode forslag? Det skal ikke være noe fancy, bare noe greit og godt. Jeg synes det er greit å tenke at jeg har maks en eller to ting som skal lages i ovnen. Hvis du skal servere mange gjester , bør du også se over hva du har å servere maten på og med.


Skjul at jeg er logget inn. Lørdagslunsj med gjester -hva skal jeg servere. Hva servere gjestene. Bryllup - Kvinneguiden.

Jeg har hatt flere gjester som røyker, og de respekterer at de må røyke ute. Du kan også gå ut, og underholde dem mens de røyker. Når alle gjestene er kommet, og er samlet rundt aperitiffen, passer det fint å ønske velkommen og fortelle hva som står på menyen, hvem som skal sitte hvor eller andre praktiske opplysninger. Okay, dette er kansje litt teit. Alle lurer p hva de skal servere gjestene sine p mai og det kan av og til bli litt vel mye kake.


Det er lov kose seg men da kan det vre. Det nærmer seg bursdagen min, og jeg går og tenker på hva jeg skal servere som varmmat. Guttene har også bursdag i april, så det har gått med endel kroner i selskap og gaver, så det begynner å bli skrapa på kontoen.


Så, det må bli noe rimelig mat. Den ene tåler ikke egg, derfor vi hoppet over pai til ungene. Er vanligvis enig i at barn skal ha det samme som de voksne. Sjekk hva vi nordmenn har på festbordet i år. Ingen rund dag, men håper på god og livlig stemning #128522; Lurer på hva jeg skal servere ? Skal sies at jeg ikke er noen superkokk så ikke noe alfor avansert.


Jeg skal ha damer på bursdagsfeiring neste lørdag. Skal du ha gjester i forbindelse med 17. Her er litt inspirasjon til hva du kan servere !

Her er forslag til forrett, hovedrett, tilbehør og dessert. Velg en av hver om du skal ha gjester til bords eller velg mange om det skal være en buffet og gjester skal gå og forsyne seg selv. Til dessert skal Anita servere hjemmelaget crème brûlée, og toppen skal karamelliseres foran gjestene.


Se opppskriften på hjortegryte med potetmos og crème brûlée på matbloggen Kvardagsmat. Mias Mat: Torsk med bacon, kålrabistappe og persillesmør. Mia fra matbloggen Mias mat planlegger å servere torsk til middag på nyttårsaften. Når festen står for tur, og tiden blir knapp er tapas den perfekte løsningen hvis du skal servere mat.


Alt du trenger er en god del råvarer og et meget raust kvarter. Er du alene og nybegynner på kjøkkenet, bør du beregne litt ekstra tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg