mandag 13. november 2017

Hvordan lage amerikanske pannekaker

Hvordan lage amerikanske pannekaker

Proteinpulver i mange utgaver. Sveler eller lapper er nydelige kosemat formet som små pannekaker. Ikke veldig ulike amerikanske pannekaker og nydelig å servere med litt syltetøy eller brunost på.


Dersom du ikke har egen takke, kan du helt fint steke sveler i stekepannen. Pannekaker er familiens middagsfavoritt. Oppskriften gir verdens beste pannekaker , så pass på å lage nok pannekakerøre.


Server med syltetøy, rømme, bacon, flesk, brunost eller sukker. Den norske middagsvarianten er velkjent og velbrukt, men har du prøvd å variere oppskriften når du skal lage pannekaker ? Med bakepulver i røren og lønnesirup som tilbehør får du en solid smak av Breakfast in America. Det norske bidraget på tallerkenen kan være sesongens friske bær. Tar du deg bryet, eller. TINE viser deg hvordan du enkelt lager.


Hvordan lage amerikanske pannekaker

Denne pizzaen går kjappest å lage - Duration: 3. Like vanlig er det å spise pannekaker til dessert, da gjerne med is, frukt og dessertsaus. Kort sagt, pannekaker passer til alt og er slettes ingen heksekunst! Forholdet mellom væske og mel avgjør om du sitter igjen med tynne pannekaker ala crepes, eller tykke pannekaker på amerikansk vis.


Disse hjemmelagde herlighetene passer godt som frokost og lunsj, så vel som middag. Bland sammen mel, natron, sukker og salt i en annen bolle. Hell melkeblandingen over i melblandingen og rør så vidt sammen.


Må ikke røres for mye! Ha litt olje i en stekepanne. Snu pannekaken når den begynner å boble på den øverste siden og undersiden er gyllen. Stek pannekakene litt tykke. Smelt litt smør i en varm stekepanne.


Bruk en mugge eller øse til å helle i røre til den så vidt dekker hele bunnen. For å få fordelt røren jevnt, kan du dreie stekepannen rundt. Vend pannekaken og stek omtrent like lenge på den andre. Se Whey-utvalget vårt her.


Her er den ultimate oppskriften. På denne siden får du både oppskrifter, informasjon og tips om pannekaker. Kanskje du prøver en ny type pannekake eller fortsetter med de klassisk gode pannekakene. Amerikanske pannekaker enkel og god oppskrift.


Er det én oppskrift du bør lære deg utenat her i verden, er det denne. Den burde stå på livets pensum spør du meg. Med hånda på hjertet, dette er de beste pannekakene jeg har smakt. Og de er helt uten egg og melk.


Hvordan lage amerikanske pannekaker

Advarsel: Avhengighetsskapende. Jeg snakker av erfaring. Alt du trenger å gjøre er å følge denne enkle oppskriften på pannekakerøre. Server for eksempel med med syltetøy, friske bær, eller med bacon og sjampinjong. Antagelig ble jeg bortskjemt, for er det en ting moren min kan, så er det å lage middagsmat.


I strie strømmer kom det ferskt kjøtt og suppe, kjøttkaker med kålstuing og karbonader med løk ut fra. Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg