fredag 17. november 2017

Soppinfeksjon i underlivet kvinner

Du kan handle trygt og enkelt på Vitusapotek. Vi har kunnskapen du trenger. Bestill fra Vitusapotek på nett. Stort utvalg, Rask og Enkel frakt. Her kan du bestille klargjøring.


Finn informasjon om din resept her!

Spesialkompetanse innen hudpleie. Din beste rådgiver på hud. Få konkurranser, tilbud og råd. Registrer deg i dag!


Hos de fleste kvinner er soppinfeksjon i underlivet (candidavaginitt) forårsaket av en gjærsopp som kalles Candida albicans. Candida er vanligvis ufarlig og den lever naturlig på kroppen. Blir det for mye av denne gjærsoppen, fører det til betennelse i skjeden. Soppinfeksjon i underlivet oppstår ofte etter en antibiotikakur.


De fleste kvinner vil oppleve å få en soppinfeksjon i underlivet.

Som regel skyldes infeksjonen en oppblomstring av gjærsoppen Candida albicans, som finnes naturlig i skjeden. Les mer på apotek1. Tilstanden er vanlig, mer enn halvparten av alle kvinner opplever dette i løpet av livet. Opp mot ¾ av alle kvinner over år har opplevd en soppinfeksjon i underlivet. Vanligvis vil man oppleve kløe, svie og endring av utflod når man har en soppinfeksjon.


I de fleste tilfellene kan en enkelt behandle seg selv ved bruk av reseptfrie legemidler. Hvis du aldri har hatt sopp i underlivet før og du tror at du har fått det, bør du oppsøke lege. Det finnes mange årsaker til at det svir i underlivet.


Noen av dem krever legehjelp, mens for andre holder det med behandling der hjemme. Når det svir i underlivet , kan det være et symptom på at du har infeksjon i skjeden. Det kan eksempelvis være en soppinfeksjon som gir anledning til en utbredt og sterk kløe. Kan menn få soppinfeksjon ? Dette behandles med clotrimazole krem. Sårhet, sår eller blemmer på penis - hva kan være årsaken?


Hvem har økt risiko for soppinfeksjon i underlivet ? Sopp i underlivet er som oftest ikke smittsomt fra menn til kvinner , men i noen tilfeller kan det likevel smitte. Da er det best at både mannen og kvinnen behandles for at man skal bli kvitt problemet. Det kan være mange årsaker til at man får en soppinfeksjon.

Søk etter partnere lokalt i ditt område. Som oftest oppstår soppinfeksjon i underlivet hos kvinner , men det kan også skje hos menn. Denne infeksjonen i underlivet ble for første gang oppdaget hos en mann. Tre av fire kvinner kommer til å få soppinfeksjon i underlivet i løpet av livet sitt.


I dag finnes det gode medisinske behandlingstilbud. De aller fleste kurene kan bli kjøpt reseptfritt på apotek. Mye tyder også på at du nærmest kan spise deg til et velbalansert underliv. Finn klinikker, priser og les anmeldelser. For å forebygge bør du unngå trange bukser og undertøy og overdreven vask av underlivet.


For å behandle kan man kjøpe ulike midler reseptfritt i apotek. Behandling av soppinfeksjon i underlivet. En kapsel er hele behandlingen. Kapselen skal svelges med et glass vann. De kvinnelige forplantningsorganene består av eggstokkene, egglederne, livmoren og skjeden.


Skjeden er en muskelkanal som leder fra utsiden av kroppen og inn til livmoren. Varmen og fuktigheten i denne kanalen skaper et perfekt miljø for at mikroorganismer skal formere seg. Kløe i underlivet er plagsomt. Ikke bare på grunn av kløen, men ofte fordi den griper inn i det intime samlivet.


Pruritus vulvae er den latinske medisinske betegnelsen for kløe i området rundt kvinnens kjønnsorganer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg