torsdag 9. november 2017

Min e resept

Få full oversikt med mineresepter. Ferdig innen en virkedag. E - resept betyr elektronisk resept. Ved å logge deg på Min helse, kan du se dine og dine barns resepter.


Min e resept

Du kan også gi andre fullmakt til innsyn. Når du har fått e - resept av legen, kan du logge inn på helsenorge. Her kan du se dine legemidler på nett.


Har du en eller flere elektroniske resepter, e -resepter, kan du finne en oversikt over de som er gyldige, hvilke legemiddel og andre varer du og barna dine under år har fått utlevert, og hvor mange utleveringer som eventuelt gjenstår. Ja, e -reseptordningen oppfyller strenge nasjonale krav til trygghet og personvern. Apotek krever legitimasjon for å ekspedere e -reseptene dine, og for at du skal kunne logge deg inn på nettapotek eller Min helse kreves personlig elektronisk ID på strengeste nivå (nivå 4). Her finner du tjenester som hjelper deg å følge opp din egen helse. Etter hvert kan du benytte flere tjenester på vegne av dine barn og de som har gitt deg fullmakt.


Min e resept

Direktoratet for e -helse til en spennende fagdag om trender og utviklingstrekk innen e -helse. Det blir foredrag, paneldebatt og live-podcast fra scenen om digitalisering i helsesektoren. Hente resept på vegne av andre?


For at apoteket skal kunne levere ut reseptbelagte varer eller opplysninger om e - resept til andre enn resepten gjelder, må fullmakt fremvises. Sammen med fullmaktsskjema må personen som er gitt fullmakt ha med egen legitimasjon, samt legitimasjon eller kopi av legitimasjon fra personen resepten gjelder. Helsenorge har kvalitetssikret informasjon om helse, sykdom og rettigheter, og digitale tjenester som bytt fastlege, e -resepter og kjernejournal. Full oversikt over dine respeter. Apotek Gruppen AS.


Klar innen en virkedag. Vi spør deg om hvilke e -resepter du ønsker å hente ut, og når disse har blitt valgt blir de lastet ned til apoteket sitt datasystem. Hvis du har papirresept må vi legge inn informasjon om deg og legemidlet på resepten i datasystemet vårt.


Dette kan ta litt lengre tid sammenlignet med å ekspedere en e - resept. Fornying av resept gjøres enkelt uten å besøke eller ringe legen din. Bestilling av resept. Andre henvendelser. For andre henvendelser til ditt legekontor som ikke omhandler legetime og resept.


Min e resept

PasientPost er integrert i HelseRespons for at legen trygt kan sende sensitiv informasjon til deg digitalt. Nasjonalt reseptbasert legemiddelregister (Reseptregisteret) inneholder informasjon om bruken av legemidler på resept i Norge. Dataene kan fordeles på kjønn, alder og geografisk tilhørighet. Når du som helseaktør har avtale med Helfo, får du direkte utbetalt den økonomiske stønaden pasienten har rett til. En avtale om direkte oppgjør er en personlig og gjensidig forpliktende avtale mellom deg og Helfo.


Få e-resept klargjort på nett, velg apotek for henting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg