onsdag 24. mai 2017

Personalfest aktiviteter

Har Gruppeventet hamnat i ditt knä? Måste du planera kick-offen? Låt Weego hjälpa dig navigera i eventdjungeln. Ring oss och få ett upplägg samma dag! Noen som har noen ideer?


Vi er en gjeng med forskjellige personer som tilfeldigvis jobber sammen.

Det funker bra, og festene våre er festlig! Drikkeleker utgår, ellers. Vi skal ha sommerfest med jobben, og jeg er med på å planlegge festen.


Har noen noen gode ideer til eventuelle leker som passer på en personalfest , evt. En aktivitet med inslag av teambuilding är inte fel eftersom det för medarbetarna samman. Aktiviteten kan ta lite längre tid beroende på hur grupperna samarbetar. Alla ska stå axel mot axel i en cirkel med ansiktet riktat mot mitten.


Varje deltagare sträcker ut en hand mot mitten av cirkeln och tar tag i någon deltagares annans hand.

Upprepa sedan detta med vänster hand. Hos oss kan Du boka underhållning och eventteknik till personal- och firmafester. Vi har allt Ni behöver för ett lyckat evenemang. Vi på Eventkraft hjälper Dig gärna att göra arrangemanget så bra som möjligt, så tveka inte att höra av Dig för värdefulla tips.


Vi e tre avdelinger som drar i lag å alle har fådd i oppgave å ha klar litt underholdning. Skal ha bursdagsfest om ikke lenge og tenkte å ha litt aktiviteter som vi voksne kan gjøre. Feirer min 25års dag så da skal det huskes som noe spesiellt gøy! Tenkte gi alle gjesterne oppdrag som de får med sig via en liten lapp på velkomst drinken.


Tex Skåle med alle før du tar første s. Personalfest , tips på lekar Vi ska ha fest, mest damer i en sommarstuga! För en personalfest finns det inget krav på att det måste finnas ett direkt samband med den näringsverksamhet som bedrivs såsom är fallet för annan representation. Dette er som vanlig forball bortsett fra at i dette spillet skal man har brille laget av plastik glass og strikk på.


Husk å lage et lite hull i hver av sidene til å feste de to plastik koppene sammen. Inspirasjon til leker som får opp stemningen ved middagsselskapet, firmafesten eller barnebursdagen. Hvor godt kjenner du partneren din?


Hvem av gjestene rundt bordet har best hukommelse? Här hittar du aktiviteter till företagsevents, teambuilding, kickoffer, konferenser, möhippor eller svensexor – något för alla tillfällen.

Kringkostnader vid personalfest. För kringkostnader vid personalfest , till exempel hyra av bord och stolar eller utgifter för musikunderhållning, kan du få avdrag med högst momsen på ett underlag om 1kronor exklusive moms per person och tillfälle. Beskrivning I denna lek går det att tävla både enskilt och i lag! När bilen är klar fäster man ett långt snöre i fronten, i andra änden fäster man en penna eller pinne på vilken det går att snurra upp snöret. Planera noga, ordna aktiviteter och servera ingen sprit.


Det är några steg till en lyckad personalfest , enligt Fredrik Erixon som skrivit en bok på ämnet. Att middagen vid en personalfest är skattefri för de anställda vet de flesta arbetsgivare om, det är en form av intern representation. Eller aktivitet av nåt slag? Men att det faktiskt går att skattefritt bjuda på festligheter med övernattning på annan ort än där företaget har sin verksamhet, känner förmodligen färre till. Jeg er av typen som ikke er begeistra for selskapsleker, men disse to har jeg faktisk hatt det moro ved å ha deltatt.


Laaang tråd (meter feks) hvor det bindes en blyant i den ene enden og en fyrstikkeske i den andre. Vil tipse om en ubergøy lek som heter stavmikserleken. Du blander eller ting i stavmikseren.


Så skal folket smake. De som gjetter ingrediensene har vunnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg