torsdag 18. mai 2017

Isofix brakett

Isofix -ankere er i dag standardutstyr i baksetene i de aller fleste nye biler. Noen biler har også isofix -ankre i fremre passasjersete. Det finnes i dag flere bakovervendte isofix -baserte babyseter (klasse 0-kg). De fleste isofix -baserte barneseter (klasse 9-kg) er imidlertid fremovervendt. Save isofix bracket volvo to get e-mail alerts and updates on your eBay Feed.


Unfollow isofix bracket volvo to stop getting updates on your eBay feed.

I-Size festes med isofix-brakett som finnes i baksetet på alle nyere biler. Det er snakk om små metallbøyler som sitter skjult mellom rygglenet og setet som man klikker fast i-Size-bilsetet med. The kit was sourced direct from a Volvo dealer for around £20. Når jeg søker på nettet finner jeg et par tråder fra diverse forum der dette diskuteres og gjengangeren er at det er lett å montere (jeg har selv sett skruehullene i min bil) og at det koster ca. Det kan ikke brukes til mer enn kg.


Men er det veldig vikitg? Det er fullt mulig å få det installert, er ikke så alt for dyrt Vi har elsket våre biler! De har god kjørekomfort, god plass, veldig praktisk, oversiktlig og jevnt over.

Står det i vognkortet ditt om du har isofix eller ikke kanskje? Det der om at man må fjerne det før EU kontroll osv er bare tull. Du får kjøpt passat (spørs litt på årsmodell) med isofix som ekstrautstyr.


Noe med synlige fargedetaljer som viser grønt, samt en pipelyd som indikerer om setet er galt. Komme ut av stolen er litt raskere. Jeg kan ikke gi den fullstendige merkene avhenger av prisen.


Har forsøkt seter uten isofix -fester men de virker så veldig kronglete å montere. Derfor lurer jeg på om det er kurant og ikke så kostbar sak å ettermontere isofix i bilen vår? Stilig og veldig praktisk original barnesete uten nevneverdig brukslitasje, tidligere benyttet i en Mini Cabriolet. Inkludert er Isofix festebrakett, slik at setet kan benyttes begge veier og dermed har lengre varighet. I følge fabrikant kan setet benyttes fra 1-års aldereren, se for øvrig siste bilder.


Seteenheten kan skiftes i takt med at barnet vokser, uten at hele systemet må skiftes. Panda Easyfit er meget kompakt og har lav setehøyde, dette gjør at det passer i de fleste biler. Monteres i bilen med Isofix -fester, som finnes i de aller fleste nyere biler. Under kjøring skal barn og sete være fastspent med bilens sikkerhetsbelte.


Delen må komme fra en firhjulstrekker, da fwd har annen brakett. Er vel berre ein brakett med to skruar, så burde ikkje skape noko komplikasjonar.

Eg har integrerte barneseter bak og isofix. Skal du på en tur med barnet ditt, ikke glem å forhånds bekymret spørsmålet om sikkerhet for sin transport. For å gjøre dette, du trenger bare å vite svarene på spørsmål sohvordan å feste barneseter i bilen, som de velger, og hvor mye tid de får lov til å bo? Ved første øyekast er det ikke noe komplisert, men det er noen nyanser som er svært viktig å vurdere. Forbrukerraporten har nå testet bilbarnestoler som er beregnet for barn fra nyfødt alder og opp til cirka ti år.


Hvor beskyttet barnet er avhenger av om enkeltstoler utsettes for en front. Da var tiden kommet for å erstatte Skoda Octavia`en med en større familiebil. Veldig god bil å kjøre med godt drag.


Ble veldig positivt overrasket over forbruket på en såpass st.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg