tirsdag 30. mai 2017

Reisetips københavn

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Ikke bruk mer penger enn nødvendig! Sammenlign tilbud og bestill.


Vi tilbyr god kunnskap, personlig service og skreddersyr reisen etter deres ønsker.

Paradisreiser har spesialisert seg på reiser til unike destinasjoner over hele verden! På Den Glade Gris får du både billig drikke, stand-up, fotball og live musikk – alt etter når i uka du tar turen innom. Det betyr ikke at du ikke kommer til å oppleve mye, men her er det. Fyll opp lommeboken og sørg for at du har nok tid.


Byen het på gammeldansk Køpmannæhafn, altså enkelt nok kjøpmennenes havn. I over tusen år har byen. Metroen går fra fem om morgenen til midnatt i hverdagene, og hele døgnet i helgen.


Om sommeren kan du ta vannbusser som går mellom Operaen, Nyhavn, Den Lille Havfruen, De Tre Kroner og Fisketorvet.

Her får du lokale tips til alt fra hvor du spiser den beste brunsjen til hvor du finner de beste vintagebutikkene. Byens flotteste hotell er det klassiske SAS-hotellet som Arne Jacobsen innredet. Copenhagen Island er bra, men ligger litt for langt fra sentrum.


Overalt kan du finne koselige brygger og åpne plasser med vertshus og uteservering. Spesielt hvis du vet hvor du skal dra. Her er guidebokforfatter Geir Terje Ruuds heteste tips til barneaktiviteter i den danske hovedstaden. Hotell med sentral beliggenhet. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Det hyggeligste og mest populære stedet å oppleve dette er i Nyhavn. København har også busslinjer, og selvsagt. Hvis du er heldig kan du klarer å finne dansk design, kule klær eller andre gjenstander til veldig lave priser. For her er det mye spennende, særlig for oss som er interessert i Interiør. Vi har all informasjonen du trenger, fra priser og tidspunkter til forbi-køen-alternativer og billetter på mobil.


Bestill på forhånd med GetYourGuide og få mest mulig ut av din reise til Danmark. Sist oppdatert: 10. Gå rundt i Strøget, opplev Nyhavn og bruk timene på å nyte ekte, dansk hygge.


Her tipser vi om noen supre hotell som ligger nært alt du vil oppleve i Danmarks hovedstad.

Lær deg de grunnleggende reglene, og ta det pent – så går dette kjempefint. Byen er sjarmerende, og full av fristelser i mange varianter, inkludert flere restauranter i verdensklasse. Keramiker Inge Vincents.


Hun lager de mest delikate, tidløse vaser, kopper og annet tilbehør. Elegant som i Europa, deilig som i Danmark Danmarks hovedstad er en fornøyelses-park for voksne: En urban og under-holdende by for folk i farten og folk i tiden. Likte: Det er enkelt å komme seg fra sted til sted og det er ikke langt mellom, spisesteder, kulturopplevelser og fine butikker.


Under vårt besøk var vi heldige og fikk smake Mikkel Karstads nydelige lunch, laget i Frama Studio kjøkken. Selv om stedet har blitt en av byens hotteste bydeler, har det imidlertid ikke alltid vært slik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg