torsdag 4. mai 2017

Jordmor stavanger

Den kommunale jordmortjenesten har hovedkontor på Sentrum helsestasjon i Klubbgata 4. Vi har også jordmor på Finnøy og Rennesøy. Her kan du få veiledning og resept på prevensjon og du kan teste deg gratis for seksuelt overførbare infeksjoner. Hos oss er vi opptatte av trygg og god oppfølging og den gode samtalen.


Rett og slett at du som gravid skal føle deg riktig godt ivaretatt i svangerskapet.

Du trenger ingen henvisning, det er bare å ta kontakt. En jordmor har ansvar for, og følger opp, den fødende under fødselen og er stort sett den som tar imot barnet når det blir født. Dersom det oppstår noe underveis i fødselen tilkaller jordmor en fødselslege. Jordmor samarbeider med fødselslege og barnelege dersom en fødsel krever dette.


Jordmor representerer en viktig del av helsetjenesten, som spesialist på kvinnehelse i et livsløpsperspektiv. Jordmor har også en viktig oppgave i veiledning og undervisning i kommune- og spesialisthelsetjenesten, blant annet ved fødselsforberedelse, familieplanlegging og oppfølging ved tidlig hjemreise. We may request cookies to be set on your device.

We use cookies to let us know when you visit our websites, how you interact with us, to enrich your user experience, and to customize your relationship with our website. Hjemmebesøk av jordmor og helsesøster etter fødsel. I Sandnes kommune tilbyr vi nå hjemmebesøk av jordmor fra -timer etter hjemkomst fra barsel. Når du skrives ut fra barsel er det jordmor og helsesøster som overtar ansvaret for oppfølging av deg og barnet ditt.


Om du kjører gjennom Bergelandstunnelen mot nord finner du oss på venstre hånd. Illustrasjonsbilde: Jordmor Evy. Etterspørselen etter jordmødre øker - både på sykehuset og i kommunene. Hvor jobber Jordmor ? Som jordmor kan du jobbe på ulike nivå i helsetjenesten og i privat sektor.


De fleste er ansatt ved fødeavdelinger på sykehus, på mindre fødestuer, helsestasjoner eller private jordmorklinikker. Yrket åpner også for arbeidsmuligheter innen undervisning, forskning og helseadministrasjon. Gratis avbestilling!


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Bestill online og spar opptil ! Jordmor utfører også en medisinsk kontroll av mor og barn, hvor blodtrykk, urin og barnets vekst, leie og hjertelyd sjekkes. Partner er også velkommen til å være med på konsultasjonene.

Jordmor oppretter en helsejournal som skal bidra til en god faglig oppfølging. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Velkommen til Jordmor Kjersti!


Sammen med noen gode kolleger tilbyr vi hos Jordmor Kjersti svangerskapskontroll, celleprøvetaking, spiralinsetting, p-stav (inn og ut) prevensjonsveiledning og ammehjelp. Vi ved kvinneklinikken vil bidra til å gjøre denne perioden best mulig for deg, og vi vil støtte og veilede deg ut fra dine ønsker og behov. Trygg undersøkelse.


Kort venteti åpen kveld og helg! Stavanger Kommune - Jordmor - Sentrum helsestasjon. Emnet omhandler avansert jordmorfag knyttet til kompliserte svangerskap og fødsler, og kompliserte forløp i barseltida samt syke nyfødte. Det er ikke nødvendig å kontakte lege eller jordmor for å bekrefte graviditeten. Hjemmetesten er like sikker som den legen kan tilby.


Ta en telefon til lege eller jordmor for å avtale første svangerskapskonsultasjon så tidlig som mulig. Du bør få timeavtale innen en uke. Du velger selv om du vil foreta kontrollene hos lege eller jordmor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg