fredag 19. mai 2017

Sjokoladeglasur med fløte

Sjokoladeglasur med fløte

Blank sjokoladeglasur , eller ganache som det heter på fagspråket, kan brukes til å glasere kaker slik at de får en glatt og blank overflate av sjokolade som dekker hele kaken. Glasur til sjokoladekake. To gode varianter av topping til sjokoladekake. Dette er et innsendt mattips fra LineG. Med kakao og melis.


En fantastisk enkel oppskrift som gir glatt og lekker sjokoladeglasur på null komma niks. Dekk din favoritt-sjokoladekake med denne glasuren eller klikk her for oppskrift på enkel sjokoladekake. I videoen under er det skåret ut to runde bunner på ca.


Oppskrift på en fantastisk god sjokoladeglasur. Saftig sjokoladekake med sjokoladeglasur av kremfløte, smør og mørk sjokolade. Del sjokolade i biter og smelt i vannbad med en skvett fløte til en glatt krem.


Sjokoladeglasur med fløte

Avkjøl til fingervarm. Visp resten av kremfløten stiv og visp inn sjokoladeblandingen. Fordel krem oppå kakebunnen. Legg på det øverste laget. Har lyst til å dele min oppskrift på verdens beste sjokoladekrem med dere.


Vet det florerer av forskjellige oppskrifter og mange av dem er nok også ganske like hverandre. Husk bare å server bakverk med denne kremen romtemperert! Bland kaffe, fløte og melkesjokolade i en bolle.


Sjokoladeglasur med fløte

Se video for steg-for-steg hjelp til perfekt kake. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde. Smør først et tynt lag sjokoladeglasur over hele kaken. Sett kaken i kjøleskapet i minutter slik at sjokoladeglasuren stivner.


Smør deretter resten av sjokoladeglasuren over kaken og pynt med kakestrøssel eller sjokoladedekor. Jeg er svak for alt som inneholder sjokolade og en sjokoladekake var derfor et naturlig valg da jeg skulle bake til fødselsdagen min for noen uker siden. Den ser kanskje imponerende ut, men er overraskende enkel å lage. En mektig og god kake som er rik på intens sjokoladesmak, og som egner seg godt til de spesielle anledningene.


VG tar ditt personvern på alvor. Derfor laster vi ikke tredjepartskode før det er nødvendig. Klikk igjen for å like denne videoen. Her presenterer vi flere oppskrifter på sjokoladeglasurer. Etter utallige forsøk, klarte jeg å gjenskape min bakeprins sin drømmekake.


En kombinasjon av lys, saftig langpanne sjokoladekake, med en lys, luftig sjokoladeglasur med maaaaasse strø på. Godkjent av store og små. Nå er det snart høysesong for kaker, og jeg tenkte denne skulle få trone et kakebord ved nærstående en anledning. Spørs jo litt åssen kake det er, jeg har en oppskrift hvor det skal være sjokoladekrem på å inni, den er knallgod.


Og lages enkelt ved å smelte sjokolade i vannba og blande med fløte , sett i kjøleskap til avkjøling. Når den er avkjølt piskes den til luftig krem, tar ikke lang tid. Den beste sjokoladeglasuren er etter min mening å smelte god sjokolade med litt fløte og så røre inn litt smør etterpå. Har ikke noe eksakt mål, men til to plater sjokolade (2g) bruker jeg ca ½ liten pakke fløte og 4-ss smør. Barnas beste sjokoladekake med deilig sjokoladeglasur på toppen er verdens enkleste å lage og verdens beste å spise.


Perfekt til barnebursdag i travel hverdag. Sjokolademuffins med sjokoladekrem - eller Sjokoladecupcakes om du vil - er supert å kose seg med denne siste helgen i januar! Muffinsdeigen inneholder rømme, som gjør sjokolademuffinsene ekstra myke og saftige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg