fredag 5. mai 2017

Kjønnsvorter gravid

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Du kan handle trygt og enkelt på Vitusapotek. Vi har kunnskapen du trenger. Vortene gir som oftest ikke symptomer, men kan i noen tilfeller gi kløe og smerte.


Effekten av behandling er god i første omgang, men det er fare for tilbakefall. Kjønnsvorter kan behandles. Dette kan skyldes ufullstendig fjerning eller ny smitte. Det er ingen direkte sammenheng mellom kjønnsvorter og kreft på livmorhalsen siden det er forskjellige virustyper som forårsaker. Noen ganger kan man få arr etter behandlingen.


Kirurgi egner seg dersom du er gravid. Kan kjønnsvorter forebygges? Bruk av kondom reduserer risikoen for å bli smittet med HPV, men gir ikke full beskyttelse mot viruset. Har hatt tilbakevennende kjønnsvorter i godt og vel ti år nå.


De pleier å forsvinne fort med Condyline, det er bare snakk om et par stykker. Men nå når jeg er gravid kan jeg ikke bruke det lenger, og da vokser de seg store og stygge. Har ikke vært til GU ennå, men jeg er veldig flau og lurer på h. Særlig blant yngre aldersgrupper er kjønnsvorter vanlig, og forekomsten er stadig økende.


Kondylomer ( kjønnsvorter ) skyldes et virus (HPV – human papilloma virus). Det finnes over 1ulike typer av HPV og rundt av disse smitter ved seksuell kontakt. HPV er like vanlig hos begge kjønn. De fleste vet ikke at de har eller har hatt denne virusinfeksjonen, fordi viruset ofte ikke gir synlige vorter.


Lurer på om det er flere her som har fått kjønnsvorter etter at dere ble gravid ? Jeg var hos legen for litt siden, og ble henvist til gynekolog. Jeg spurte om det kan behandles mens man er gravid , og det kan det heldigvis! Har lest rundt om på nettet at man ikke kan behandles for kjønnsvorter når man er gravid , men legen min sa at det kan.


Spørsmål: Hei Har etter at jeg ble gravid fått vorter rundt skjedeåpningen, og lurer på om dette kan smittes over på fosteret under fødsel? Er det noe jeg kan få for dette? Hilsen bekymret Svar: Det er ikke uvanlig at kvinner oppdager vorter for første under svangerskap.


Du bør ikke bruke imiquimod hvis du er gravid. Forhuden og penishodet kan noen ganger bli betent hos menn som ikke er omskåret. Podophyllotoxin kan irritere og brenne huden din og gi smerte og kløe. Andre typer HPV kan forårsake kreft i livmorhalsen hos kvinner.


HPV sprer seg lett fra person til person ved hud-til-hud-kontakt av infiserte områder. Hvis du er gravid og har kjønnsvorter. De forårsakes av et virus som tilhører en stor virusfamilie som kalles humant papillomavirus, forkortet til HPV.


Dette viruset er i familie med de virus som lager vorter på hender og føtter. Ungdommer med hyppig partnerskifte er mest utsatt. Viruset sitter i de ytre cellene i hud og slimhinner. Lær hvordan du unngår å få dem - og hvordan du blir kvitt dem. En gravid med HPV-infeksjon kan smitte barnet sitt ved fødselen, så det får kondylomer (papillomer) på stemmebåndene.


Hos barn kan det også sees kondylomer ved endetarmen. I de fleste tilfeller vil virus være overført ved fødselen eller ved smitte fra fingre. Kun i sjeldne tilfeller vil det være grunn til å mistenke seksuelt misbruk. Kalkulator: Blir det gutt.


Det hender også at legen vil anbefale keisersnitt da kjønnsvorter i skjeden kan blø mye i løpet av fødelsen. Det er det samme viruset som gir livmorhalskreft, men kjønnsvorter er ikke et tegn på slik kreft. Vaksinen som nå er innført for jenter i 7.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg