tirsdag 2. mai 2017

Gravid ingen symptomer

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Har vært gravid før og da var symptomene sterke som ømme pupper, stikninger i magen og en generell tung følelse i kroppen.


Nå er det helt annerledes.

Er det vanlig med ingen symptomer eller bør jeg være bekymret for MA? Gravid uten symptomer? Det finnes ulike symptomer som kan antyde at du kanskje er gravid. Disse tidlige tegnene på graviditet varierer fra kvinne til kvinne, og fra graviditet til graviditet. Hvis du er gravid , merker du kanskje ett eller flere av disse symptomene.


Det er lite sannsynlig at du får alle på én gang. Ikke alle blir kvalme eller trøtte, noen merker ingenting annet til graviditeten enn at magen vokser.

Symptomer kan komme så tidlig som i uke fem til seks. Ni av ti kvinner har symptomer på graviditet ved uke åtte. Er det noen som har svært lite eller ingen symptomer ? Utvikler falske symptomer.


Selv om man registrerer ett eller flere gravidtetssymptomer, behøver det ikke å bety at man faktisk er gravid. Et sterkt ønske om å være gravid , kan til og med føre til at man får en voksende mage – og et såkalt innbilt svangerskap. Noen oppdager symptomer ganske tidlig, andre senere.


Noen har få symptomer , mens hos andre kan de oppleves svært plagsomme. Nå har jeg ingen symptomer. Sv: uker på vei - ingen symptomer - vanlig? Jeg sover veldig dårlig og er derfor ekstremt trøtt på kveldene, men klarer meg bra på dagtid. Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering.


Jeg savner også litt mer symptomer føler meg litt trøttere enn vanlig, men det kan jo ha med kaffien å gjør. Men den eneste gangen jeg kjenner meg gravid er hvis meg og min bedre halvdel koser oss, og etter orgasmen: Hjelp så ubehagelig følelse i livmoren. Ingen symptomer lenger!


Var på tidlig ultralyd i uke og alt var bra med babyen men er plutselig så urolig da kvalmen forsvant, føler meg ikke gravid i det hele tatt.

Nesten sånn at jeg glemmer at jeg er gravid i en travel hverdag. Mærkelig gravid - ingen symptomer. Jeg er gravid med nr og har termin til januar. I min første graviditet var jeg vildt dårlig fra uge til uge 12. Mine madvaner har slet ikke ændret sig, som de gjorde sidste gang.


Er helt ny og første gangs gravid. Er rigtig lykkelig, men tankerne flyver jo rundt. Jeg har stort set ingen symptomer ! Stoppede p piller oktober og i første hug var den der. Men har ingen symptomer sådan. Er da lidt træt, har ligamentsmerter og lidt ondt i lænden.


Du kommer nok tross alt til ha en del kontakt med fru lege de neste mnd. Prøver du å bli gravid , og lurer på om noe er på gang? Marianne (20) var gravid uten symptomer. Det hun trodde var urinveisinfeksjon, viste seg å være en baby. Jeg fant ut idag at jeg er gravid og dette bare fordi mensen var dager sen,hadde ikke planlagt graviditet nå.


Vi ønsket barn i fremtiden,men nå kom den tydligvis før. Det jeg synes er rart jeg har ingen symptomer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg