tirsdag 23. mai 2017

Forslag til middag

Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Alle fortjener en smaksrik middag!


Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.

Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Rask og enkel kjøpsprosess. Hva skal vi ha til middag i dag? Svaret finner du kanskje blant disse gode middagsoppskriftene.


Ny ukemeny med varierte middagstips hver uke. Du får inspirasjon, enten du vil ha en middag som er rask, sunn, barnevennlig eller tradisjonsmat. Det store spørsmålet hva skal vi ha til middag i dag? Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage.


Her gir vi deg våre tips og oppskrifter på sunne og raske middager.

Her har vi satt opp en del forslag til tre-, fem- og syvrettes menyer. Menyene har forskjellige røde tråder, som geografi, sesonger eller anledninger. Håper du finner noe som passer for deg. Begge middagene tar under minutter å lage og består av kun varer.


Kos deg med disse rettene Hva med blåskjell eller gyros til middag ? Dette er kun noen av forslagene vi kommer med denne uken. Gratenger og middager i form kan varieres i det uendelige og passer fint til å fylle med middagsrester. Fisk, grønnsaker, svinefilet, kjøttdeig, rester fra gårsdagens middag - alt blir godt i form, men de beste er sprø på toppen og kremete inni. Dra dette ikonet ned i den grå kalenderlinjen nederst på siden.


Klikk på “handlelapp” oppe til høyre for å generere innkjøpsliste til dine valgte oppskrifter. Middagsplanleggeren. Deilig dipp i syv lag med blant annet bønnemos, rømme, ost og tomat, gratinert i ovnen og klar til å nytes med sprø tortillachips. Bedre enn dette blir ikke en vegetarisk layer taco dip.


Finn populære cruise og seilturer i Australia! Her er oversikten over alle middagene du har planlagt. Alle har en middag som de spiser ofte, og nesten aldri blir lei av.


En hverdagsmiddag som er rask å lage, og hele familien er glad i. Hva har du lyst på til middag i dag?

Vi har samlet våre beste middagstips - alt fra pannekaker og supper, fra kjøtt til vegetar, fisk og barnevennlig middag , håper det smaker. Hva gjør man når man skal ha besøk, og ikke har lyst til å bruke hele dagen på kjøkkenet? Da gjør man det enkelt. Det går nemlig an å lage veldig god mat til et helt selskap uten altfor mye innsats. Både en god gryterett og helstekt fisk og kylling er perfekt festmat.


Trenger du tips til raske, sunne og enkle middager i hverdagen er kyllingfilet et perfekt utgangspunkt. Her er litt inspirasjon til hva du kan servere! Her er forslag til forrett, hovedrett, tilbehør og dessert. Velg en av hver om du skal ha gjester til bords eller velg mange om det skal være en buffet og gjester skal gå og forsyne seg selv.


Hvis du er jakt etter noen gode middagsoppskrifter er kyllingfilet alltid en sikker vinner. Imponér venner og familie med fylt kyllingfilet med lune grønnsaker og rømmedressing med urter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg