onsdag 24. mai 2017

Fisk i folie i ovn

Direkte fra eget lager til lavpris. Kjøp Ovn hos WhiteAway. Ved å pakke fisken i aluminiumsfolie beholder du all kraften og fuktigheten i fiskestykket.


I tillegg er det en utrolig enkel måte å tilberede fisken på. Maten lager seg praktisk talt selv! Du slipper også å rengjøre fastbrente ildfaste former.


Ovnsbaking av hel fisk : 1. I disse grillpakkene kan grønnsakene varieres i det uendelige, og all slags fisk kan brukes. Her har vi brukt laks og torsk og squash, løk og asparges. Er det ikke grillsesong, så lager du enkelt pakkene i stekeovnen.


Fisk i folie i ovn

En enkel måte å tilberede laks på er alt i en pakke. Den kan stekes i stekeovn eller tas med ut og legges på grillen. Fisk i folie er et godt tips til enkel hverdagsmiddag, det er nærmest umulig å ikke få et saftig og godt resultat. Fyll fiskepakkene med det du har for hånden av grønnsaker og urter. Hva med en gladlaks til middag?


Prøv denne som er innbakt i folie , her beholdes mye av næringsstoffene fra fisk og grønnsaker. Tilbered i stekeovn eller på grillen. Laks i folie er en enkel og morsom måte å tilbrede fisk på. Bak fisken i ovnen eller hiv den på grillen.


Deilige, små forundringspakker med fisk på grillen lager du raskt og enkelt! Grønnsaker og torskefilet i folie blir til sunn og god grillmat på 1-2-3. Hel ørret tar seg godt ut på et koldtbor og kan gjerne lages ferdig dagen før. Legg fisken i langpannen og dekk med folie.


Slik lager du fiskepakker i folie. Sett ovnen på 2°C. Skjær fisken i terninger. Fordel fisk og resten av ingrediensene på fire aluminiumsark, og brett tett sammen. Pisk sammen rømme og dill, og smak til med salt, pepper og sitron.


Fisk i folie i ovn

Slik gjør du: Ha litt olje i bunnen av en ildfast form. Legg på fiskestykket (all fisk kan lages på denne måten. Det letteste å få tak i er laks, ørret og torsk).


Stikk termometeret inn i fisken og forsøk å få spissen til å sitte mitt i fiskestykket. Når du bruker folie kan du bruke steketermometeret på samme måten. Lagervarer leveres neste virkedag. Torsk i folie oppskrift med kalorier, allergener og pris.


Marit Røttingnes Westlie. Om en bruker torskefilet eller annen fisk så smaker det like godt. Vi byttet og ut purren med løk og gressløk. Med mange gjester rundt middagsbordet, er hel laks i ovn en super måte å tilberede laks på. Ikke bare ser det flott ut, men fiskekjøttet holder seg også saftig og godt når laksen bakes med skinnet på.


I denne oppskriften kan du også bruke hel ørret. Idens favorittfiskerett er bakt torsk i ovn. Kjapt, enkelt og minimalt med oppvask. Baker du frossen fisk i ovn blir den ferdig omtrent samtidig med grønnsakene.


Tinte fiskestykker kan bli tørre og kjipe innen grønnsakene er klare, sier han. Tørk fisken med kjøkkenpapir og kutt 4-dype snitt på hver av sidene på fisken. I hvert av snittene strøs litt salt, trykk forsiktig ned i snittene en liten bit med smør og en kvast dill. Resten av dillen fordeles i buken på hver fisk. Dryss over salt og pepper og tilsett litt presset sitron, eplejuice eller tørr hvitvin.


Alltid forvarmet ovn om ikke annet er oppgitt. Forvarmet ovn gjør at du har god kontroll på steketid som igjen fører til et bra resultat. Legg torskebitene i en ildfast form med litt olje. Krydre etter ønske. Torsken er ferdig når den flaker seg og er hvit i kjøttet.


Kveite bakt i ovn med fløtesaus er en saftig variant. Med masse gode grønnsaker i og kokte poteter ved siden av blir dette fort en favoritt middag når helgen setter inn. Dorade er en deilig fisk. Nykommer i kjedenes fiskedisker, vi fant disse på Meny.


Norske fiskedisker av idag er kjedelig synes jeg, så hvert nye tilskudd av fisk og skalldyr er kjærkomment. Når vi ikke evner å utnytte vårt eget hav, og våre egne innsjøer mener jeg! Torsk bakt i ovnen er noe av det enkleste du kan lage. Her kan du bruke det du har av grønnsaker i kjøleskapet hvis du ikke har det som står i oppskriften.


Fisk i folie i ovn

Og sausen, den velger du etter ønske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg