fredag 5. mai 2017

Rehabilitering i utlandet

Informasjonen på helsenorge. Det er ingen erstatning for undersøkelse eller behandling hos helsepersonell. Du kan i noen tilfeller få dekket utgifter til kursopphold og rehabilitering i Norge, og i noen tilfeller utlandet.


Les mer om hvilke her. Jeg har vært på rehabilitering i utlandet mange ganger – både via statlig behandlingsreise til utlandet og i foreningsregi – men jeg har aldri reist helt alene og laget mitt eget opplegg. Hvis du bare søker et sted med fysikalsk behandling,bør du se på Helfos liste over godkjente fysioterapeuter i utlandet.

Alternativer kan være sentre som i tillegg til behandling også har tilbud om kost og losji. Hvis du ikke har et arbeidsforhol vil arbeidsrettet rehabilitering skje hos en tiltaksarrangør eller på en ordinær arbeidsplass med bistand fra en tiltaksarrangør. Du vil få veiledning og hjelp til å kartlegge hvilke muligheter du har til å skaffe et arbeid som passer for deg. Avdeling for fysikalsk medisin og rehabilitering (AFR) gir pasienter og pårørende tverrfaglig støtte til å mestre eget liv gjennom utredning, behandling og rehabilitering.


Gjenvinn funksjonsevne som er tapt på grunn av sykdom eller skade gjennom trening og behandling! Godthaab tar imot pasienter som kommer direkte fra sykehus, og hjemmeboende som har søkt om rehabilitering via fastlege. Dette underforumet tar opp temaene utdanning, omskolering, jobb og arbeidstrening. Her kan man utveksle erfaringer.


For faglige tips og råd om hvilke muligheter og rettigheter man har for tilrettelegging når man er syk finner du under NAV-forumet.

Har du lyst å studere i utlandet ? Vurderer du å studere i utlandet ? Da lønner det seg å være ute i god tid. Fristene varierer fra land til lan og søkeprosessen krever en god del forberedelser. Hvis du er medfølgende familiemedlem til for eksempel en arbeidstaker i utlandet og skal oppholde deg i utlandet i mer enn måneder, mister du medlemskapet ditt i folketrygden. Alderspensjon og utland Du kan som regel ta med deg alderspensjon til utlandet. Willa Syrena er et nytt anlegg av det medisinske merket Medikar Care, som blant annet spesialiserer seg på å tilby medisinsk pleie hjemme.


Vi implementerer individuelle terapiplaner basert på erfaringene fra vår medisinske partner Medikar, som spesialiserer seg i rehabilitering av. Helsereiser og aktuelle bosteder i Spania REUMA-SOL, Alfaz del Pi, Costa Blanca-kysten Et ferie- og behandlingssenter, som har et godt utvalg av helse- og velværebehandlinger i et trygt og tilrettelagt miljø. Senteret ble etablert av Norsk Revmatikerforbund og har skandinavisk talende personale.


Unicare Jeløy er en del av spesialhelsetjenesten i helse Sør-Øst. Før du kommer til en poliklinisk konsultasjon eller innleggelse ber vi deg ha tenkt gjennom hva du selv ønsker å få ut av oppholdet. Dine egne mål og behov er viktige for de vurderinger og mulige tiltak som iverksettes. Her finner du alt av informasjon om utdanning innen REHABILITERING (fagskoleutdanning). Studiet går under: Medisin, odontologi, helse- og sosialfag.


Det er registrert skole som tilbyr studiet, fordelt på studiested. Det er registrert relaterte studier til utdanningen REHABILITERING (fagskoleutdanning). Dersom du føler at du trenger litt ekstra hjelp og støtte til å komme tilbake til en mest mulig normal hverdag, kan et rehabiliteringsopphold være aktuelt for deg.


Opphold på rehabiliteringsinstitusjon krever henvisning fra lege.

Rehabilitering Mange sliter med fysiske og psykiske plager i etterkant av kreftbehandling. Willa Syrena, lokalisert på grensen til Chojnowski-landskapsvernområdet, fjernt fra byens larm og omgitt av naturen, er et perfekt ste. Du har rett på behandling i utlandet dersom det ikke finnes sykehus som har den rette kompetansen i Norge, og du oppfyller kravene for nødvendig helsehjelp i spesialisthelsetjenesten i Norge. Behandling i utlandet ved manglende kompetanse i Norge.


Lang ventetid på behandling gir ikke rett til behandling i utlandet etter denne ordningen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg