torsdag 18. mai 2017

Opplevelser københavn

Bestill en tur i København. Få maks ut av sightseeingen! Oppdag byen fra vannet. Book de mest populære opplevelsene. Hundrevis av muligheter. Se byen slik du vil oppleve den. De beste aktivitetene for deg.


Book til deg selv eller gi et gavekort til opplevelser. Utvalg på mer enn 1forskjellige opplevelser. Hotell med sentral beliggenhet. Vann- og fornøyelsesparker.


Nordens koseligste hovedstad er full av kafeer, butikker og noen av de beste restaurantene i Skandinavia. Det er lett å kjøre Segway – alle får det til (minimum år). Etter introduksjon og sikker testing, tar guiden dere med på et Segway-eventyr i København. Opplevelser for hele familien.


Opplevelser københavn

Hvis du er heldig kan du klarer å finne dansk design, kule klær eller andre gjenstander til veldig lave priser. På lørdager og søndager kan du gå på flere loppemarkeder rundt København. Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking.


Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Vi tilbyr kun det beste. København og Aarhus er byer med opplevelser for hele familien. Bruk ferietiden på å skape nye minner, ikke på å vente i kø. Vi har all informasjonen du trenger, fra priser og tidspunkter til forbi-køen-alternativer og billetter på mobil.


Opplevelser københavn

Bella Sky - et helt vanvittig fint hotell med god frokost og vill utsikt. På førsteplass er London. Rett bak havnet Dyrehavsbakken med millioner. Bonustipset: Dra en tur til Experimentarium, som er en vitensenteret for barn og unge i København. Turist i København.


Det betyr ikke at du ikke kommer til å oppleve mye, men her er det. Shopping i København. Fyll opp lommeboken og sørg for at du har nok tid.


Opplevelser københavn

Finn de mest populære turene og aktivitetene på din destinasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg