tirsdag 16. mai 2017

Takkekort dåp mal

Lag personlige dåpskort til barnet med egne bilder og tekst! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Takkekort med fargetrykk av høy kvalitet, rabatt - Bestill nå! Takk gjestene dine for oppmerksomheten med et personlig takkekort.


Det er vi stolte av og veldig glade for.

Finn Mal Takkekort. La dåpen med familie og venner bli en suksess med et av våre spesielle barnedåp kort. Lag et flott fotokort til dåpen med bilder av den lille sjarmøren. Ved å fortsette å bla gjennom websiden godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Skriv den ut som den er, eller endre bildet til et av dine egne for å gjøre det mer personlig.


Tusen takk for gaven jeg fikk i anledning dåpen min 7. Kortshop leverer takkekort med individualisering, navn og gave trykkes i hvert enkelt kort. Her er det gode muligheter for å leke seg, utforske og finne en stil som vil passe perfekt.

Husk å aktivere tilpass-knappen når du setter i gang. Som webdesigner har Lene gode tips til deg som vil lage takkekort helt uten mal. Takk for at du har valgt ditt første favorittprodukt! Dine favoritter vil bli lagret her mens du kikker videre på nettsiden.


Du kan se utvalget ditt presentert side om side ved å klikke på lenken “Sammenligne favoritter” ovenfor, eller fjerne dem ved å klikke på lenken “Fjern” som du finner under hvert produkt. På denne siden har vi samlet en rekke eksempler på takkekort til ulike anledninger, som bryllup, dåp , konfirmasjon og bursdag. Her vil du finne eksempler på både korte og litt lengre tekster, samt tekster som inneholder personlige hilsener til hver enkelt. Disse tekstene står du fritt til å bruke som mal når du skal skrive ditt eget kort. Under finner du forslag til tekst på takkekort i forbindelse med dåp.


Lag dine personlige takkekort , bryllupskort, konfirmasjonskort og invitasjonskort. Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet! Leveres i sett med stykk. Sprell har klassiske dåpsgaver - Mye fint og stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning.


Sølv, smykker og gaveideer til den nyfødte. Se oversikt i nettbutikk. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk.

Lag invitasjonskort og takkekort til bryllup og dåp , konfirmasjon og fest. Lag dine egne invitasjonskort til bryllup og konfirmasjon, lag personlige dåpsinvitasjoner og valentineskort. Julekort med egne bilder er alltid populært. Du finner mange ulike typer av kort og designs for å lage perfekte takkekort til bryllup, dåp og konfirmasjon.


Vi har mange forskjellige maler du kan velge mellom, med plass til både ett og flere bilder. I tillegg har vi noen råfine dørskilt. Vi lover å gjøre alt for at du skal bli fornøyd! Hilsen Kortshopjentene.


Personlige dåpsinvitasjoner, julekort, takkekort eller bordkort. Håper dette var til god hjelp! Bare spør i kommentarfeltet om dere lurer på noe mer. Enkel planlegging av dåp og andre festlige anledninger. Ikke gjør i dag det du kan utsette til i morgen.


Da kan du lage ditt kreative kort med eget bilde når du inviterer gjestene til den stor dagen, og koselig også å lage et takkekort i samme stil. Uansett hvilke fine kort du skal lage hos fotoknudsen, kan du lage kreative kort med egne bilder, tekst, og ulike design som passer perfekt til alle anledninger. Det var jo ikke helt til hjelp.


Der sto det tekst til dåpskort ikke takkekort. Enkelt eller ekslusivt - valget er ditt! Lag vakre takkekort til konfirmasjon, bryllup, dåp , bursdag eller andre anledninger. Velg først format og sideantall i menyen.


Velg blant de mange fine designmalene eller designe kortet selv. Her deler jeg trykksaker jeg har designet, disse kan du laste ned gratis og bruke til dine private feiringer og hverdag. Stor klem fra Pernille Mamma, pappa og Mikkel hilser også Hadde planer om og skrive egen tekst til alle hvor jeg skrev f.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg