torsdag 25. mai 2017

Fruktbar utflod

Fruktbar utflod

Ikke fruktbar : Skjeden føles tørr, og det er lite eller ingen utflod. Fruktbar : Skjeden føles fuktig eller klebrig. Sekretet ligner melk eller begynner å ligne eggehvite, men brytes når du strekker det. Mest fruktbar : Skjeden føles våt og glatt. Rundt prosent av alle fruktbare kvinner synes utflod er plagsom og bruker daglig truseinnlegg eller bind.


Det er vanskelig å angi hva som er normalt i forhold til når man har for mye utflod. Foruten en sunn kropp og en optimal helse, handler det om å ha samleie på det riktige tidspunktet. Denne artikkelen vil fungere som en guide til kvinner som ønsker å lære mer om fruktbarhet, eggløsning og syklus.


Jeg har mye vannaktig utflod. Har alltid vært plaget med det. Blir jo våt rett igjennom til stadighet, og må unngå å gå med lyse stoffbukser, da faren for en våt liten flekk midt i skrittet er stor. Hadde jeg ikke kjent at det kommer fra der det kommer fra, så hadde jeg trudd at jeg lekker urin.


Det er mot utflod man bruker truseinnlegg, men det er ikke alle underliv som liker for mye av det. Så det er bare å fortsette å skifte truse hvis du syns det er ok, men for all del ikke begynn å vaske deg flere ganger om dagen, da kan det bli verre. Og når man så er gravi så vil den variere i mengde og konsistens gjennom hele graviditeten. Alt fra tynn og fargeløs til tykk og gul er helt normalt.


Noen merker også eggløsningen sin på utflodens seigere konsistens. Intet av dette stemmer med det du beskriver, så jeg synes ikke at det er noe å bry seg om. Mange som forsøker å bli gravide tyr til eggløsningstester for å finne ut når de er mest fruktbare. Alternativt kan man også bruke en eggløsningskalkulator. Men dersom du kjenner kroppen din godt nok, kan du finne ut når du har eggløsning uten å måtte teste deg.


Fruktbar utflod

Det anbefales å ha sex ofte – to til tre ganger i uken, men annenhver dag hvis du kan – kort tid etter at du slutter å ha mensen for å dekke perioden innen eggløsning. Når har du eggløsning? Grunnen til det er at rundt dag sju av syklusen din, vil du legge merke til en utflod som virker litt klissete å ta på.


Innen noen få dager, vil den bli hvit og kremaktig. Det er mulig å bli gravid etter å ha hatt ubeskyttet sex i første fruktbare fase, men det er ingen garanti! Et normalt fruktbart par har omtrent en femtedels sjanse for å bli gravide hver syklus, men sjansene minker etter fylte år. Som blir mer markert etter sex, men merkes ellers ikke av andre fysiske plager 27.


Dette er en normal farge på vaginal utflod. Likevel, om hvit utflod er tykk og kommer med kløe, kan det være et tegn på gjærsoppinfeksjon. Utflod og karakteristikker. Dette er helt normalt, og kan oppstå når som helst i løpet av måneden.


Sambo har bevist tidligere i et forhold at han er fruktbar , men da ble det abort. Spørsmålet mitt er da: Hvordan k. Det var noen små tråder som kom ut, er dette en begynnelse på en spontanabort? Har opplevd det før så jeg er så redd for at det skal sk. Bakteriell vaginose er ofte mest plagsom omkring tiden for menstruasjonen.


Fruktbar utflod

Tilstanden ses kun hos kvinner med østrogenstimulert slimhinne, det vil si kvinner i fruktbar alder. Symptomene er sjelden særlig uttalte, og tilstanden er uten symptomer hos mer enn halvparten. Beklager sent svar.


Det er mange måter å finne den på, fra temperaturmåling og kontroll av utflod , til eggløsningstester. Det finnes flere gode hjelpemidler for dette, ett av dem er BabyComp, som er en liten computer som viser nar eggløsningen inntreffer, og viser i tillegg hvilke dager du kan bli gravid og hvilke dager du ikke er fruktbar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg