tirsdag 30. mai 2017

Mallorca tips

Mallorca tips

Finn fantastiske tilbud på reiser. Beskyttet av reisegarantifondet. Restplasstilbud på pakkereiser. Alltid gode tilbud. Fantastiske tilbud på storbyferie. Din reise begynner her. Bestill de beste turene og aktivitetene.


Praktiske avbestillingsregler og kundeservice døgnet rundt. Det betyr at du må lete litt for å finne de skjulte perlene, men de finnes fortsatt. De beste strandområdene ligger på den nordøstlige delen av øyen hvor du kan bo på reisemål som Puerto de Pollensa, Alcudia, Playa de Muro, Can Picafort og Cala Mesquida. Om det er for å bade og sole, feste hele natta, oppdage steder litt utenfor allfarsvei, slappe av med familien eller kanskje investere i en feriebolig for framtiden, hvis du er på jakt etter en leilighet et sted i syden. Planlegg sydenturen og les om kjente reisemål som Alcudia og Magalluf.


Hit reiser du både for shopping (se eget tips for shopping lengre ned), kultur og for å rusle rundt. Gå gjerne innom Fibonnacci! Som alla inbitna ­Mallis-älskare bör känna till – som Palma, Soller, Valldemossa och Deià.


Mallorca tips

Mange gode tips her, noen av de samme some jeg fant på min weekend tur der i Juli. Jeg må si at å ta toget fra Palma til Sóller var nok det beste jeg gjorde. Her er det milelange sandstrender, smaragdgrønne badebukter, god mat og et heftig uteliv.


Barnefamiliene trives nok best i Alcudia mens de som ønsker litt mer fest og fart søker seg til Palmabukta. Här hittar du information om Hotell, Restauranger, Stränder, Aktiviteter samt våra personliga tips och topplistor. Mallorca passer for de fleste som reiser til syden.


Här hittar du reseguider, fakta och bokningstips för flyg, boende, hyrbil och massor av aktiviteter! Gi bort uforglemmelige opplevelser. Gjør deres neste reise fantastisk. Opplev byen fra luften.


Få maks ut av sightseeingen! Oppdag byen fra vannet. Book de mest populære opplevelsene. Svært mange av oss skal til den vakre øya denne sommeren. Minimalistisk midt i smørøyet eller stille og rolig på landet?


Mallorca tips

Det finnes hoteller som er mye mer enn et sted å sove. Wir verraten euch, was man unbedingt gesehen haben sollte. Du kan också se kort fakta och annat som kan vara bra att veta innan man reser till Mallis!


Der kan du se litt av den historiske delen av byen samt sjekke ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg