fredag 30. desember 2016

Stort ønske om å bli gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel.


Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest.

Jeg er en jente på snart år og har et stort ønske om å bli gravid i mange år, har kjæreste men har ikke snakket med han om det. For det første, det med å bli gravid , så har du bare hatt to eggløsninger siden aborten, det jeg kan regne ut. Underlivssmerter inkl. Jeg mistet nylig barnet mitt i magen noen uker før termin(dødfødsel). Kjæresten min og jeg har et veldig stort ønske om å bli gravid igjen fort, men har ikke fått mensen tilbake.


For mange kan det bli en stor belastning på parforholdet når ønske om graviditet er stort og man ikke lykkes så raskt som man hadde trodd på forhånd. Kvinner og menn reagerer ofte forskjellig i denne situasjonen.

Søk hjelp dersom dere sliter med å snake sammen. Samtale med en nøytral utenforstående er ofte til god hjelp. Bruker du medisiner skal du aldri slutte på dem uten samråd med lege. Enkelte medikamenter kan gjøre det vanskeligere å bli gravid , og i noen tilfeller kan det være aktuelt å kutte ut eller bytte til en annen type.


Snakk med legen din! PODCAST: Jordmor Annett Hegen Michelsen snakker om hvorfor det kan være vanskelig å bli gravid. Har vært gravid tre ganger før og ønsker oss veldig en aller siste. Har ikke vært noe problem å bli gravid tidligere.


Vi trener begge, er aktive og lever sundt. Er friske og bruker ikke medisiner. Var hos Volvat i sommer på vanlig underlivssjekk og tok eggprøve og da var alt ok.


Vi er begge år og ønsker ikke å få barn når vi er 40. Jeg er ei dame på år og som har et stort ønske om å bli ambulansearbeider. Har søkt strømmen vgs til høsten, men der var det ene kravet at man må være år eller eldre. Selv om dette i noen tilfeller kan stemme kan psyken spille deg et puss, i alle fall om du har et stort ønske om å bli gravid.


Kanskje ønsker du deg det så sterkt at kroppen din reagerer fysisk?

Tegn på at du er gravid ? Tanken på å få en baby varmer nok de fleste, men det at den biologiske klokken tikker allerede i 20-årene er litt drøyt - for det virket som at enkelte var nesten stresset når jevnaldrende begynte å få barn. Anonym bruker skrev: Eg kan dessverre ikkje hjelpe deg med det du spør om ! Det å bli gravid medfører en stor forandring for en kvinne. Ikke bare ender du opp med en baby i armene, men også kropp og sinn gjennomgår store endringer. Jeg har selv to barn, og har flere ganger tenkt underveis at dette skulle jeg ønske noen hadde fortalt meg om før jeg ble gravid. For jeg fikk virkelig en del aha-opplevelser.


Hva er det største hinderet for å bli gravid ? Den hyppigste årsaken til at kvinner har vanskelig for å bli gravid naturlig, er uten tvil alder. Man pleier å si at fra man runder 3 er synker kvinnens fruktbarhet. Når vi blir år faller kvinnens fertilitet drastisk, og er man over år er sjansen for å bli gravid veldig liten. Forbudet er begrunnet i et ønske om å styrke kvinners rettigheter og muligheter til deltagelse i arbeidslivet.


Mange forveksler også tegn på at det faktisk er menstruasjonen som kommer og ikke at man er gravid. Det er klart at har man et sterkt ønske om å bli gravid og hele tiden tror man er det, så tenker jeg at det er naturlig at man leter etter tegn. Har skreve samme innlegg i et annet forum, men vil prøve her også! Har et ønske om å bli gravid , så nå lurer jeg. Jeg skulle hatt mensen på tordag, men fikk den ikke.


I dag derimot har jeg hatt rosa blødninger i rykk og napp. Kommer litt av og til når jeg reiser meg opp og setter meg, men. Jeg har et ønske om å bli gravid , så sluttet nylig på pillene.


Tok siste pille torsdag 20. Siste blødningsdag var ca fredag 28. Hadde regelmessig sex fra søndag 30. Er det stor sannsynlighet for en positiv test om noen uker, eller dette for tidlig å bli gravid etter å ha sluttet på pillen? Fikk tips om å høre.


Er det noen av dere som har valgt å ta steget om å reise til danmark for å prøve å bli gravide på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg