torsdag 22. desember 2016

Konfirmasjonskort innbydelse

Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Last ned Optimalprint-appen og få gratis frakt! Ved å bestille kort på fotoknudsen blir ditt fine konfirmasjonskort lett en vinner på gavebordet. For enkle konfirmasjonskort kan det lønne seg med kun bilde og en smakfull ramme. Er du derimot ute etter noen mer morsomme konfirmasjonskort er det bare å ta for seg av alle de forskjellige figurene i menyen.


Kort du kan være stolt av!

Enkle og mer ekslusive kort fra 1-sider. Konfirmasjonskort , invitasjoner og takkekort til uslåelige priser. Ekte fotopapir eller digitaltrykk.


Få det designet du ønsker på ditt invitasjonskort eller takkekort. Invitasjon til konfirmasjon som konfirmanten vil ️. Mange spennende og lekre design. Du finner den komplette serien med alt fra invitasjonskort, bordkort, menyer og festprogram til bordkort og takkekort.


Alle dine personlige tekst.

Avhengig av hvor formell setting dere ønsker, men den mest vanlige er presentert under. Vil du bruke Innbydelse virker det litt mer formelt enn ordet invitasjon. Tips: Ikke punktum på slutten av linjene.


Bruk fullt navn i formelle invitasjoner, og bare fornavn i litt mer uformelle. Ikke bruk forkortelser (noen unntak, s.u. f.eks. Jr.).


Dette settet med ti identiske kort passer til de fleste anledninger enten det er save the date-kort, takkekort, julekort eller innbydelse til bursdag eller dåp. Det moderne formatet og papiret i høy kvalitet vil garantert bli godt mottatt av familie og venner. Skal du skrive tekst på konfirmasjonskort , vil et lite dikt kunne si mer enn mange ord.


Vi gir deg her gratis konfirmasjonsdikt som du kan bruke som tekst på konfirmasjonskort. Her finner du gode eksempler på fest invitasjoner og innbydelser som passer til de forskjellige festlige og store, høytidlige anledninger som f. Flotte kort Etter jeg selv har opplevd å glemme å kjøpe bursdagskort til barna når de skal i selskap og sittet febrilsk på nettet etter å finne noe som jeg kan printe ut i siste liten - uten hell. Du kan få laget flotte invitasjoner med selvvalgte bilder og tekst på flere nettsteder. Lag flotte og personlige kort med ditt eget bilde til å sende til familie og venner.


Velg blant mange ulike typer av kort og designs og legg til ditt bilde. Vi har kort til bryllup, bursdager, dåp, konfirmasjon og fest. Lag ditt helt personlige fotokort!


Skal du i konfirmasjon, men er usikker på hvilken tekst som kan passe på et konfirmasjonskort ? Fortvil ikke, vi kan hjelpe deg.

På denne siden har vi samlet tekster og sitater som passer godt til en konfirmant. Vi håper du finner en tekst du liker! Etter en lang og møysommelig prosess, fant jeg omsider på et design som jeg kunne bruke på invitasjonene til Nikolai sin konfirmasjonen i ma. Vi gir deg råd og tips til hvordan du kan pynte et blomstrende konfirmasjonsbord.


Vi har laget enkle maler til invitasjon, meny og bordkort som du kan laste ned og printe ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg