torsdag 29. desember 2016

Langpanne eplekake wenches kjøkken

Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Eplekake i langpanne er perfekt når man får gjester eller når man vil kose seg litt ekstra. Legg halvparten i fryseren så har du en deilig godbit klar når du får lyst på noe godt.


Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Krydret eplekake i langpanne Fantastisk god eplekake som egner seg godt til frysing.

Dette trenger du: 5g mykt smør 5g sukker 5g hvetemel ss bakepulver ts kanel ts vaniljesukker ts. Saftig og god eplekake i langpanne med sukker, kanel og hakkede mandler. Eplekaken er perfekt til dugna skoleavslutning eller bursdag. Bytt ut epler med rabarbra til rabarbrakake. Se meg bake Sarah Bernhardt i langpanne p God morgen Norge.


Wenches kjkken: En lettbakt eplekake i langpanne. Bred deigen utover i en smurt, paprikledd formliten langpanne (x cm). Wenche har funnet fram oppskriften på eplekake fra hun.


Ekstra saftig eplekake i langpanne.

Det er noe helt spesielt med eplekaker. Smaken er vidunderlig velkjent og bare duften av krydder og frukt i skjønn forening lokker store og små ut på kjøkkenet for å få en smak. Aller best er det når man kan lure seg til en liten prøvesmak mens kaken fremdeles er varm. Oppskrift på saftig og enkel hjemmelaget eplekake i langpanne.


En langpanne holder til ca. Dette er en stor og utrolig saftig eplekake i langpanne ! Det spesielle med denne oppskriften er at kakedeigen inneholder en liter vaniljesaus, og dette gjør at kaken får kjempemyk konsistens og veldig god vaniljesmak. Den er også fin å fryse.


I dag har jeg laget eplekake i langpanne med hagens epler. Fordel utover en langpanne med smurt bakepapir. Sett et frossent kakestykke et par minutter i mikroen - og vips - så har du perfekt temperert eplekake klar til servering, gjerne med en kule vaniljeis. Mor Monsen er en saftig og god formkake.


Kaken tiner forholdsvis raskt. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.


Herlige og lettbakt eplekake i langpanne. Ved å lage den som en langpannekake rekker den til mange mennesker og passer perfekt til anledninger som barnebursdager, dugnader og foreldremøter.

Løs gjæren opp i lunkent vann. Tilsett ss olje, salt og sukker. Deigen skal ha en tykk grøtaktig konsistens. Dekk bollen med plastfilm og sett til heving ca min.


Hell deigen over i en smurt eller bakepapirkledt liten langpanne. Se også oppskrift på Eplebiter med vaniljekrem her på Det søte liv, som er en lignende kake beregnet på liten langpanne. En annen super kake er Eplekake med vaniljekrem som er stekes i rund form. VERDENS BESTE EPLEKAKE !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg