tirsdag 6. desember 2016

Spedbarn smokk

Spedbarn smokk

Riktig type smokk kan være en trøst og en leke for ditt barn. Velg rett smokk til ditt barn. Utforsk vårt store utvalg av smokker i dag! Vi tar godt vare på de små. Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk!


Spedbarn smokk

Utvalg av smokker hos Luxplus. Gratis og rask levering, kjøp i dag! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Lag din egen smokk med ditt eget bilde, motiv og tekst.


Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Bruk av smokk kan tilsløre barnets behov for mat dersom den blir introdusert før ammingen er godt etablert. Det kan også føre til lavere melkeproduksjon og kortere ammeperiode. Men mange bruker også smokk uten at det skaper problemer for ammingen, og opplever bruk av smokk som positivt for dem og barnet.


En smokk kan gjøre det lettere for barnet å sovne. Selv om barnet sovner lettere med en smokk i munnen, har det også lettere for å våkne igjen i det smokken faller ut av munnen. Derfor bør barn helst ikke sovne med smokk i munnen. Vær obs på bruk av smokk de første ukene i forhold til amming. Se starten av artikkelen.


Mye bruk av smokk kan føre til lavere melkeproduksjon hos mor, og at barnet totalt sett ammes kortere tid. Noen mener at smokk kan føre til sugeforvirring hos babyen, siden det er ulik teknikk både på bryst, smokk (og eventuelt flaske). Hvorfor skal man ikke gi smokk før dem er uker? Har en liten gutt på dager, han suger godt av puppen, men har et veldig sugebehov, han kan akkurat ha spist, å så må han ha noe å suge på.


Veit at han ikke er sulten da, for han suger på fingeren, klær og det han får tak i. Vær oppmerksom på at et spedbarn kan suge seg mett på smokken. Det kan føre til at intervallene mellom ammestundene blir lengre enn de bør av hensyn til både barnet og melkeproduksjonen. Både smokk og tilleggsmat kan gjøre at barnet ikke ber om brystet så ofte som det egentlig trenger for å bli mett og stimulere produksjonen av melk. For å unngå sugeforvirring, anbefales det å ikke gi babyen smokk eller la den få melk fra flaske første 3-ukene. I stedet for flaske kan du bruke nebbkopp eller en annen liten kopp, for eksempel et medisinbeger.


Vi begynte med smokk etter bare noen få dager, men fikk advarsler om at babyen kunne bli sugeforvirret. Men her gikk det veldig bra, han har god sugerefleks, og blir ikke forvirret av smokk , flaske og bryst om hverandre. Ved bruk av smokk blir ofte huden under plastdelen fuktig, noe som kan føre til smokkeutslett. Vi fant opp personlige Navnesmokker. Våre smokk med navn og produkter er anbefalt av barneleger og holder meget høy kvalitet.


Spedbarn smokk

Forsøk å unngå at barnet sovner med smokk i munnen. Det kan være lettere for et barn å sovne med smokk , men ofte kan smokken også føre til plutselig oppvåkning når den faller ut. Hos en stor andel av barna blir smokken likevel en nødvendig del av leggingen, og det er ingen åpenbare faremomenter med det.


Gi masse positiv oppmerksomhet for alle fremskritt. Snakk heller om at barnet klarte en halv natt uten smokk , enn at det måtte ha en halv natt med… Finn noen eller noe som alle smokkene kan doneres til. Hvert år dør omtrent barn i krybbedød i Norge. Påstandene om sammenhenger er mange blant fagfolk: Samsoving øker risiko for krybbedø samsoving fremmer vellykket amming, bruk av smokk kan forhindre krybbedø bruk av smokk hindrer vellykket amming og amming kan beskytte mot krybbedød. MAM Start er en symmetrisk smokk , som gjør, at den ikke kan sitte feil i munnen.


Spedbarn smokk

Smokken er derfor ekstra liten i størrelsen. Sugedelen er designet, så den altid ligger korrekt i munnen. Jeg får enda kommentarer fra andre når de ser at jeg ikke gir han smokk. Mange spør om han ikke vil ha smokk , eller om det er jeg selv som har valgt det bort.


Ofte unnlater jeg å svare, da jeg mener det ikke er nødvendig informasjon for andre. Men det hjelper absolutt ikke på kommentarene som kommer. Her er fordelene og ulempene ved bruk av smokk. Abraham omskar Isak, sin snn, da gutten var tte dager gammel, slik Gud hadde befalt.


Blant naturbefolkninger er det vanlig med intens amming fram til barnet er 3-år. Barnet sover sammen med sin mor og dier flere ganger i løpet av natten, i gjennomsnitt hvert trettende minutt. Barn har et medfødt sugebehov.


Dette retter seg som regel hvis barnet avvennes i god tid før frembrudd av varige tenner. Det er lettere å slutte med smokk enn finger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg