onsdag 21. desember 2016

Sunn varm kveldsmat

Smarte, lette måltider gjennom hele dagen. Besøk vår nettbutikk her! Kjøp ditt favorittprodukt i dag. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY.

Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Det er altså en myte at du legger på deg av å spise etter klokken 18. Det som derimot kan påvirka vekta, er hva du spiser til kveldsmat.


Derfor kan det være lurt å vite hva som er et bra måltid og hvor mye det er greit å spise. Det er lurt å spise ordentlig mat som er sunn , næringsrik og metter, sier Steenbuch Lied. Her finner du gode og raske tips og forslag til hva du kan servere til kveldsmat.

Mange av oss foretrekker både kjapp og sunn kveldsmat , men uten at det går på bekostning av smaken. Det er for mange av oss dessuten viktig at det vi spiser på kvelden er sunt og næringsrikt. Her gir vi deg tips på sunn , enkel og kjapp kveldsmat. Les mer om kveldsmat her.


God kveld til deg som leser! I kveld fikk jeg lyst på en varm kveldsmat og gikk for egg. Lite visste jeg da jeg startet at det kom til å bli noe av det beste jeg har spist på lenge.


En ting er sikkert, en skal ikke undervurdere egg! Om du mor leser dette innlegget så trenger jeg påfyll med egg. Varm sjokolade kan kombineres med mange ingredienser dette er en oppskrift med kaffe, kanel og appelsin. Alltid godt med en kopp varm.


Litt oppkutta grønnsaker med dip er god og sunn snacks. For eksempel agurk, paprika, gulrot, kålrot, blomkål, selleristang og cherrytomater med dip som har en mager base, for eksempel mager kesam eller yoghurt. Vi kan spise ubegrensede mengder med grønnsaker. Smelt smøret ved middels til lav varme i en kjele, når det er ferdig smeltet heller du oppi melken.


Når smøret og melken er fingervarmt (grader, du kjenner ikke at det er varmt eller kaldt når du stikker fingeren oppi), så heller du det oppi en bakebollen sammen med gjær.

Lunsj og matpakker. Like gode kalde som varme ,. Travle hverdager er det mange av, og middagen må være rask å lage. For de som er glad i dessert, finnes det sunne alternativer der også. Blander du kesam med funlight har du en proteinrik og sunn dessert.


Et annet tips er eggedosis med appelsin. Fyll et glass med appelsinbåter uten skall, og hell eggedosisen over. Omelett kan også bli super kveldsmat , prøv en variant med ost, sopp og løk. Eller lag fylte wraps med smøreost og frisk salat.


Pitabrød kan også brukes til kveldsmaten, fyll dem med mozzarella, tomat og basilikum og det blir nesten som en Capresesalat i pita. Sunn mat gir bedre fordøyelse,. Som variasjon til brødmat med pålegg kan det smake godt med noe varmt som suppe eller grøt. Kveldsmat Dersom du har. Er opptatt av å spise sunt.


Men klarer aldri å finne ut hva jeg skal spise til kvelds? Eventuelt, hva spiser du til kvelds? Jeg vet at det ikke skal være ett stort målti men er alltid så sulten når det kommer til kveldsmaten. Men har dere noen ideer til hva jeg kan spise når kvelden kommer. La grøten småkoke over middels varme til grynene er myke.


Rør hele tiden i bunnen av kjelen så grøten ikke svir seg. Server med ønsket topping. En deilig suppe kan være både enkel og rask å lage, og samtidig sunn og mettende.


Ikke minst åpnes dørene til et hav av mulige smakskombinasjoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg