mandag 12. desember 2016

Bilstol best i test 2019

Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt store utvalg her. Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Kjøp bilstol hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Laveste Pris i Norske NettButikker? Har du planer om å kjøpe en ny eller brukt bilstol ? Da er denne testen for deg. Av de bakovervendte bilsetene vi har testet, kårer vi BeSafe iZi Plus til testvinner og kjøpsanbefaling. Dette er en veldig god stol, men også andre modeller gjorde det bra i testen , som Britax Max Way og Axkid Minikid.


Planlegger du bilferie med barna? Sikring av barn i bil kan være et komplisert tema, og hvilket barnesete du bør velge er viktig for trygghet og komfort. I Prisguidens bilstol -guide presenterer vi bilstoler til barn som er best i test , og ser nøyere på populære modeller fra Cybex og BeSafe.


Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste. Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov. I Forbrukerrådet- testen er den ikke blant de aller beste når det gjelder verken sikkerhet eller brukervennlighet, men i NAF- testen ble den best i test og kom under alle grenseverdier når det gjelder belastninger på barnets kropp.


Det er lav risiko for feilbruk. Britax kommer best ut i kollisjonstesten, og har best beskyttelse av nakken. Den kåres likevel ikke til testens vinner på grunn av en komplisert belteløsning, som kan gi risiko for feilbruk. Cybex Solution M-fix blir derfor rangert som best i denne testen , med høye karakterer i alle kategorier.


Den er anbefalt av Forbrukerrådet som beste babystol festet med isofix-base. Blant babystolene som kun festes med bilbelter er det Cybex Aton Q uten base, Cybex Aton uten base og Maxi-Cosi Pebble Plus i-Size som får høyeste score. I vår test av babycaller blir Philips Avent SCD50 som gir svært mye for pengene, best i test og beste babycall med lyd. Dette er takket være en uslåelig kombinasjon av svært høy ytelse med utmerket rekkevidde, mange praktiske funksjoner, elegant design og lav pris.


Modell: Når du har lest deg frem til hvilken type du skal kjøpe, er det på tide å finne ut hvilke modeller som har gjort det best i test. Svaret får du ved å klikke på boksene under. Da vil du få opp tabeller som gir deg oversikt over de aller beste modellene som er testet innenfor hver klasse og type. Det här är vår märkning Bra val. Bilbarnstolar som inte är vändbara och har tre eller fyra i betyg belönas med märkningen Bra val.


De tillhör toppskiktet i vårt testresultat och vi rekommenderar dem. Bäst i test -stolen har bäst resultat av alla som har fått betyget fyra. Profesjonell gaming headset for PC-spillere.


Best i testen er barnesetet fra Cybex. Den får gjennomgående bra resultater ved både front- og sidekollisjon. Cybex er dessuten lettest å montere og bruke. Fakta om testen av bilstoler.


Bilstol best i test 2019

Britiske TRL The Future of Transportation er et uavhengig forskningsinstitutt og har utført testen på oppdrag fra NAF og svenske Testfakta. Beste bilstol som festes med kun bilbelter er Cybex Aton Q uten base. Les testen vår av Huawei Mate Pro her Velg denne om du trenger: Sikker ansiktslås, ett av markedets beste mobilkamera, lang batteritid og ekstremt rask lading, lavere pris enn PPro. Hopp over denne om du: Hater skjerm med busslomme i toppen (kan skjules med programvare), ikke liker glass på baksiden av telefonen. I alle våre forbruksprøver og andre tilbakemeldinger fra kunder har vår SecureGuard vist seg å være en veldig intuitiv og brukervennlig sikkerhets-funksjon.


Babystolen som blir best i test er Recaro Privia. Galaxy S10e er den minste modellen blant årets flaggskiptrio fra Samsung. Både størrelse og pris er jekket ned noen nivåer, samtidig som mye av det viktigste er bevart.


Våra tester utförs i verkligheten av såväl experter som vanliga småbarnsföräldrar. I vårt test av bältesstolar utgår vi ifrån hur stolen är att använda. Har stolen isofixfästen, finns inbyggt sidokrockskydd och hur högt kan ryggstödet bli?


Kan bilstolen enkelt monteras, hur stora barn ryms och hur väl fungerar internselen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg