tirsdag 6. desember 2016

Male med barn

Gratis avbestilling! Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking. For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr. Barn blir ekstra entusiastiske når de får male i stort format.


Bruk derfor gjerne store lerrett, ark eller ruller med papir til å male på.

Vil man utvide horisonten. Hva kan man male med ? Målet er å bruke sine estetiske sanser. Surt vær ute er topp for å kose seg inne.


Her er ideer til ting dere kan lage sammen, med materialer dere sannsynligvis har liggende. Man gjør: Dorullene males i ulike farger. Motiver barna til å male så fint som mulig, kanskje lage mønster med prikker, ruter eller striper.


Etter at de har tørket kan de dekoreres med paljetter, glitter eller andre ting, og tres inn på ei lang snor.

Mellom hver dorull fester man et bein av piperenser. Et garnnøste kan danne hodet. Slike evner vil jeg vekke med kunst. Hvor lenge kan barn male med én farge eller bruke én form?


Nå er jeg sliten, kan de si. Da vet jeg at jeg har utfordret konsentrasjonsevnen deres litt. Hvordan er det for deg som kunstner å møte barn ? Barn er ikke preget av vanlige høflighetsfraser. Dette er også en fin aktivtet før bladene endrer farge og man skal snakke litt om høsten.


Lag egen kalender, Her kan du laste ned en print den selv kalender. Barna kan tegne eller lime inn bilder. Julekuler dekorert av barn er koselig å ha. Man trenger ikke alltid kjøpe nytt, bruk det man har, byttelån med en venn og miks nye kostymer ut av gamle.


Her kan man gjerne bruke gamle slitte julekuler eller kjøpe nye i hobbybutikken. La barna komme med innspill. Er det noe tema som opptar avdelingen?


Det kan for eksempel tas videre til å lage figurer, dyr, dukketeater og male de. Hvorfor: Her går vi for gjenbruk og det å skape noe nytt av noe vi ikke bruker mer.

Her kan barna både sammen og alene finne ut av hva de ønsker å skape, og hvordan det skal gjennomføres. Spidd en potet med sugerør, brett et egg - og andre morsomme fysikkeksperimenter du kan prøve hjemme sammen med barna. Du trenger ikke annet enn ting og tang du vanligvis har i kjøkkenskapene for å gjennomføre kule eksperimenter for barn.


Se bilder, les kundeomtale og book! Kreative ideer: ting å lage med barna en regnværsdag. Vi har samlet kreative prosjekter du kan gjøre med barna denne helgen.


Enten det regner eller er sol - så vil dette by på kvalitetstid. Aktivitetene som inngår i dette undervisningsopplegget gir muligheter for å gjøre barna fortrolige med begreper som lang, kort, like lang, lengre enn, kortere enn, lengst og kortest. Riss et motiv i mosgummi med falsebein. Mal svart med A-Color maling. Press motivet mot en maleplate med en gang.


Monter maleplaten i rammen som følger med. Denne er også svartmalt. Våre videoer tar for seg maling med akrylmaling steg for steg, men de fleste teknikker benyttes også innen maling med oljemaling.


Video kan åpnes i full skjerm og man kan når som helst stanse avspilling å repetere hva man har lært. Male med akrylmaling! Størst nytte av leksjonene får man dersom man har for hånden det utstyret man behøver.


Mulige ulemper med metoden er at det tar litt lengre tid enn alternativene, noen opplever målingen som ubehagelig og termometeret må rengjøres etter bruk - selv om det brukes en plasthylse rundt termometeret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg