fredag 30. desember 2016

Fordeler med å slutte å røyke

Bli røykfri på en time. Finn laveste nettpris her. Du har ikke lenger økt risiko for å få en hjerneblødning. Fordeler med å slutte å røyke. Author okholter Comments.


Blodtrykk og puls går tilbake til normal. Så hvis du tenker på å slutte , kan du lære mer om fordelene og ulempene du vil oppleve. Når du slutter å røyke , vil mange endringer skje i kroppen din, og helsen din vil begynne å bli bedre i løpet av minutter etter at du har sluttet. Disse fordelene øker med hvert år som du går uten å røyke.


Slutt å røyke på ti dager. Men røykeslutt har mange flere fordeler , og det tar ikke måneder og år før disse fordelene kommer kroppen din til gode. Mange fordeler kommer nemlig svært raskt. Din beredskap og vilje til å leve et sunt liv vil være nøkkelen til å slutte med denne dårlige vanen. Hvis du vil slutte å røyke , har vi her fem positive endringer du vil merke etter at du endelig bestemmer deg for å gjøre det.


Fem positive ting med å slutte å røyke 1. Dette skjer med kroppen når du slutter å røyke. Har du noen gang lurt på hva som skjer med kroppen når du slutter å røyke ? Helsefordelene ved å slutte å røyke begynner allerede etter time. Her er en tidslinje som viser hva som skjer med kroppen fra det øyeblikket du slutter å røyke , samt.


Det finnes utallige fordeler ved å slutte å røyke. Rett etter at du har tatt ditt siste drag av en sigarett settes det umiddelbart i gang en rekke positive prosesser i kroppen som bare kan stoppes ved at du begynner å røyke igjen. En annen fordel fra å slutte å røyke er tenkt å være mindre forekomst av fruktbarhet relaterte problemer. Kvinner som slutter å røyke vil ha mindre risiko for å føde et barn med fødselsskader eller helseproblemer.


Fordeler med å slutte å røyke

En kvinne som slutter å røyke vil redusere hennes risiko for å ha en baby med lav fødselsvekt. Spør legen din om å slutte å røyke hvis du har spørsmål om emnet. Mange mennesker er bekymret for at vekten vil øke, men det bør ikke være for mye å bekymre seg fordi vektøkningen ofte er ganske moderat og fordelene med å stoppe er langt større enn de potensielle ulempene med vektøkning.


Ved å slutte å røyke beskytter du mennesker rundt deg. En fjerdedel av røyken får du i deg selv. Resten går ut i omgivelsene, og gjør andre til passive røykere.


Be om støtte fra venner og familie, det gagner alle at røykingen tar slutt. Hvor mange vil slutte å. Ifølge Reichelt kan det være lurt å forberede seg skikkelig når man har planer om å slutte å røyke. Blant annet anbefaler hun å skrive en egen liste over alle de gode grunnene du kan komme på for å slutte med uvanen. Det å skrive listen vil gjøre deg mer bevisst på hvor lurt det er, og du kan finne den frem når røyksuget blir. Og fordelen med å slutte blir altså bare større og større med tiden - Endring i risiko etter røykeslutt er best kjent for lungekreft, men også for andre røykerelaterte kreftformer reduseres risikoen etter røykeslutt.


For noen allerede etter fem år, sier hun. Ingen trenger å være en helgen og, faktisk, kan moderat forbruk av alkohol faktisk være bra for deg, men gi kroppen din en komplett pause fra alkohol kan gjøre mye bra også. Det vil alltid gi en positiv helseeffekt for både deg og de rundt deg, at du stumper røyken. Men jo tidligere du slutter, jo tidligere kommer kroppen i gang med reparasjonsprosessen.


Det er aldri for sent å slutte og røyke. Unngå slankekurer da disse øker røykelysten din. Spis i stedet ekstra sunn mat. Vær aktiv, gå turer og lignende.


Skriv ned hvorfor du har holdt opp. De største fordelene med å slutte å røyke ville være å senke risikoen for å utvikle kreft, hjerneslag og hjertesykdom senere i livet. Nyter bedre helse og øke naturlig immunitet er en annen fordel.


Bedre lungekapasitet og nyter lettere å puste kan også være fordelene ved å slutte å røyke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg