fredag 2. desember 2016

Hvordan fortelle at man er gravid

Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Når man har verdens største nyhet å fortelle , er det ikke rart om en vil gjøre det på en spesiell måte!


Her er eksempler på hvordan gravide fortalte om den vesle spiren i magen. Når skal man fortelle om graviditeten og hvordan forteller man at man er gravid ?

Har dere akkurat funnet ut at dere er gravide og skal ha barn vill dere helt sikkert fortelle om graviditeten for hele verden. Kanskje så bør dere vente litt med å fortelle om graviditeten og det ventende barnet med tanke på risikoen for en tidlig spontanabort. På den måten får alle du kjenner ta del i gladnyheten. Men husk å fortelle det til de nærmeste først. Har dere forslag til hva som kan være en morsom måte å fortelle att man er gravid på?


Både å fortelle til mannen, og også til besteforeldrene, og andre? Vil gjerne ha mange kreative forslag! Begynte i ny jobb i august, nesten samtidig som jeg ble gravid.

Jeg jobber via ett bemanningsbyrå. Så nå lurer jeg mye på hvordan jeg skal fortelle og når det er lurt å fortelle det til arbeidsgiver og alle kollegaene på jobben. Går å gruer meg litt til jeg skal gjøre det, siden jeg ikke har jobb. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre.


Fant ut at jeg var gravid for et par uker siden. Problemet er at jeg ikke vet hvordan jeg skal fortelle faren det! Den dagen jeg fant ut at jeg var gravid igjen, ville jeg overrumple mannen min ved å fortelle nyheten når han kom hjem fra jobb.


På nettet kan man kjøpe trøyer hvor det står “jeg skal bli storesøster”, men siden jeg ikke rakk å kjøpe en laget vi den likeså godt selv, forteller Veronica. Man må da inngå en dialog slik at partene i fellesskap kan komme frem til gode løsninger, sier Hansen. Din interesse - Noen gravide vil også ha arbeidsoppgaver som ikke harmonerer så godt med graviditet, blant annet fordi det kan føre til fosterskade. Caroline Steinsdottir (29) er uker gravid , men det er først de siste ukene at folk rundt henne har fått vite det.


Jeg fant ut at jeg var gravid i uke så vi gikk og holdt på det en stund ja. Det var vanskelig å ikke fortelle det, for jeg var jo kjempeglad. Her kan du snakke med blant annet helsesøster som kan hjelpe deg.


Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel. Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest.

Hverken i en ansettelsesprosess eller senere i arbeidsforholdet. Hvordan fortelle at man er gravid ? Det er den enkelte arbeidstaker som må føle på når man mener tidspunktet for å fortelle lederen sin om graviditeten, er best. Vi har ikke fortalt noe enda, men jeg har lyst at det skal være litt spesielt da. Ikke bare si, hei, jeg er gravid.


Gruer meg litt til å fortelle det og, ikke vet jeg hvorfor. Vet de blir glade, mamma har vært mis. Når må en ansatt varsle om at hun er gravid ? Hadde dessverre ubeskytteet sex (I know, men vil helst ikke ha noe snakk om det nå) med en fyr jeg liker veldig godt for en liten stund siden, og nå er jeg redd for at jeg er gravid. Har ikke tatt test enda, men mistenker på grunn av diverse tegn og fordi jeg har regnet ut at jeg var veldig frukt. Hei:) Jeg håper på noen svar.


Jeg er nå i uke 1 snart 1 og vi ønsker snart å dele med alle at vi venter barn. SVAR: Hei Jeg skjønner at dette mulig er en litt vanskelig situasjon for deg. Det er ikke alltid like lett å vite hvorvidt man skal fortsette graviditeten eller om man skal velge å avbryte denne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg