mandag 26. desember 2016

Hvordan lage tacokrydder

Tacokrydder lager du enkelt selv! Fyll tacokrydderet på glass med lokk til neste tacokveld. Lag gjerne en stor porsjon når du først er i gang.


Dette er et utgangspunkt som du kan justere selv etter hva du liker. Jeg har selv pleid å lage taco med kun en halv krydderpose og supplere med spisskummin, hvitløk, oregano og paprika. Vanlig tacokrydder er jo så salt!

Nå tenkte jeg å prøve oppskriften din. Jeg lurer på en ting angående oppskriften din. Fyll krydderet på glass med tett lokk. Denne oppskrifter gir stort glass og da har du til mange tacomiddager, eller til en super gave!


Hvis du vil lage mer, kan du gange opp oppskriften. Under her finner du også oppskrift på hjemmelaget guacamole og tomatsalsa. Obligatorisk tilbehør til tacoen! Hjemmelaget tacokrydder lager du lett.


Hvis en ser på ingrediens-lista på for eksempel Santa Maria sitt tacokrydder , så vil en fort oppdage at den enkeltingrediensen det er mest av, er sukker.

Kjøttfri mandag eller kjøttfri taco-fredag? Du bestemmer selv, men denne vegetar-varianten er så god at du ikke savner kjøttdeig. Kremet bønnemos er toppet med cottage cheese, avokado, sprøstekte grønnsaker, chilisaus og rømme. Se vår korte tipsfilm som viser hvordan du enkelt lager tacokrydder selv! Samtykke fra cookies Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring.


Her får du tipsene du trenger til hvordan du kan lage dine egne krydderblandinger! Det er både sunnere, billigere og bedre! Derfor bør du lage dine egne krydderblandinger.


Krydderblandingene du kjøper i butikken er kanskje mer lettvinte – men du tjener både inn penger og smak dersom du velger å lage krydderblandingene selv. Oppskrift på hjemmelaget tacokrydder. Altså for det meste druesukker og salt. Og for all del at det smaker godt!


Min oppskrift ligner på tacokrydderet du får kjøpt i butikk. Bloggeren Createbykris har laget et innlegg som tar for seg hvordan du enkelt lager ditt eget tacokrydder. Det fine med å lage sin egen krydderblanding er definitivt at du kan bestemme hvor mye salt du vil tilsette. Posene du kjøper på butikken kan tross alt være rene saltbombene.


Lager du ditt eget tacokrydder er det garantert sunnere enn det du får på butikken. Du trenger ikke lage for hver gang du lager taco. Du kan nemmelig lage denne kryddermiksen og putte resten på et tomt krydderglass du har stående eller en liten tett boks.

Jan Robin Ektvedt lager tacofest med supergode lefser, kremet mais, deilig salsa og eget tacokrydder. Det blir likevel langt billigere og mer smakfullt i lengden. Når du lager ditt eget tacokrydder er det dessuten enklere å kontrollere saltinntaket. Jeg har også alltid bare kjøpt vanlig tacokrydder i butikken.


Enkelt og greit, ikke sant? Det tar deg kanskje ikke minutt engang å lage ditt eget. Jeg håper du synes dette var ineressant! Neste gang du skal lage tacos gå for myke tacolefser og gjerne noen som er laget med maismel.


De har dette melet på Juels på Frogner. Du kan lage dem selv, men da trenger du ekte maismel som kan brukes til tortillas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg