tirsdag 27. desember 2016

Baby 3 mnd feber

Det jeg lurer på er: er det farlig for en mnd gammel baby å ha nesten i feber ? Siden vi må vente timer mellom hver paracet, stiger feberen ganske raskt opp igjen, og det blir en del timer med høy feber. Jeg har prøvd å kle av han og ligge på kaldt rom, men det synes han tydelig er ubehagelig. Se til barnet minst to ganger den første natten med feber.


Hos barn er temperaturreguleringen mer ustabil enn hos voksne. I de fleste tilfeller er feber et tegn på infeksjon, men barn som har vært svært aktive, eventuelt som har skreket mye, kan få litt økt temperatur uten å ha infeksjon.

Feber er et vanlig symptom hos barn. Barn får lettere feber enn voksne. C er for eksempel vanlig ved forkjølelse, og barn kan også få feber uten å være særlig. En viktig hovedregel er at feber uten kjent årsak alltid skal konfereres med lege. Med feber mener vi rektaltemperatur på over grader.


Alle barn under tre måneder bør undersøkes av lege dersom de har feber , uansett allmenntilstand. Ved feber hos barn under måneder. Hvis barnet er medtatt etter avkjøling og febernedsettende medisin.

Nakkestivhet kan være et symptom ved hjernehinnebetennelse. Vi fikk også reaksjon ved mnd. Etter å ha lest en god del på nett og et par bøker bestemte jeg meg for å vente til brnet var år før hun fikk resten av vaksinene, imunforsvaret er da mye bedre utviklet.


Baby mnd , 3 i feber. Anonymforum - Skravle. Er barnet passert år, eller nærmer seg år uten å ha fått særlig med tenner, kan det være lurt å be om en sjekk. Husk at tannhelsetjenesten er gratis for barn i alderen til år.


Babyen min våknet nettopp og ville ha mat, merket at han var veldig varm, så målte feberen, den viste 38. Helsesøster sa, lørdag,søndag kunne det komme feber , nå er det jo tirsdag. For hva er høy feber , og hva er forskjellen på når små barn har feber og når større barn har feber ? En vanlig regel for foreldre er at man oppsøker lege dersom barnet har hatt feber over tre dager, men det vesentlige er alltid barnets allmenntilstand.


Eneste som vi har merket i etterkan er når han blir syk får han fort feber over som kan være vanskelig å få ned igjen, barnelegen mener dette har samenheng med at han fikk feber mens han var litten så her så gir vi både paracet og ibux sammen med en gang vi ser tempen hans. Du kan skrive innlegget nå og fullføre registreringen senere. Logg inn for å poste med kontoen din, om du allerede er medlem.


Små barn puster mest gjennom nesen, og derfor er det slitsomt for dem å bli forkjølet. En forkjølelse kan også utvikle seg til ørebetennelse, astma eller falsk krupp. Her får du tips om hvordan du hjelper en forkjølet baby , og hva du bør passe på.


Hvis det er svært varmt, eller om barnet har feber , oppkast eller diaré, er væskebehovet enda større.

Barn som ammes og får selv bestemme hvor ofte og lenge det skal die, regulerer selv væskeinntaket. Endetarm, er den normale temperaturen mellom 35-3 grader celsius. Ikke gi febernedsettende midler til barn under mnd. Når er en nyfødt baby for varm?


Husk at feber bare er et naturlig tegn på at kroppen bekjemper en infeksjon. Feberkramper En del barn kan få kramper når feberen stiger. Da blir barnet stivt i kroppen, får rykninger og mister ofte bevisstheten en kort stund. Barnets utvikling i ulike aldre. Kroppslig, psykisk, sosialt.


Gutten min på fire mnd tok tre- mnd -vaksinen idag. Tok det fint på helsestasjonen og har vært i fin form dag. Merket at han var varm da jeg ammet han nettopp - han sover godt nå, men burde jeg gi ham paracet neste gang han våkner? Bør det uansett gis ved feber ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg