onsdag 7. desember 2016

Frisklivssentral

Hva er en frisklivssentral ? Frisklivssentralen er en helsefremmende og forebyggende kommunal helsetjeneste. Målgruppen er dem med sykdom eller økt risiko for sykdom, og som trenger støtte til å endre levevaner og mestre helseutfordringer. Psykisk helse for barn og unge - fristbrudd for de som har.


Helsedirektoratet planlegger nå sammen med helsetjenesten.

Vil du være med på å utvikle helseprosjekter som. Vil du ha hjelp til bedre kosthol bedre form eller snus- og røykeslutt, kan frisklivssentralen være noe for deg. Tilbu henvisning, finn din frisklivssentral.


Kurset passer spesielt godt for personer som opplever stress, hodepine, smerter, søvnvansker, høyt blodtrykk, utbrenthet. GO - et kurs for voksne som har eller har hatt hjertesykdom (PDF, 3kB). Ta kontakt dersom du ønsker å delta på neste kurs.


Denne veilederen beskriver hvordan en frisklivssentral bør etableres og drives.

Norge er et langstrakt land med over 4helt forskjellige kommuner. Det betyr at frisklivssentralene varierer både i størrelse og tilbud. Felles for frisklivssentralene, er at virksomheten er tuftet på kunnskapsbasert praksis og brukermedvirkning. Målgruppen er de som har økt risiko for, eller som har utviklet sykdom og trenger støtte til å endre levevaner og mestre helseutfordringer.


Friskliv og mestring er et tilbud for deg som ønsker støtte til endring av levevaner og bedre mestring i hverdagen. Det er ønskelig at du før henvendelse ser gjennom tilbudene våre og gjør deg opp en mening om hva som kunne være aktuelt for deg. En frisklivssentral er en kommunal helsetjeneste som har som mål å fremme fysisk og psykisk helse samt forebygge og mestre sykdom.


Målgruppen ved en frisklivssentral er personer som har økt risiko for, eller allerede har sykdommer eller utfordringer knyttet til fysisk og psykisk helse, men man trenger ikke være syk eller ha en diagnose for å være deltaker ved en frisklivssentral. Grorud frisklivssentral. Dette tilbyr frisklivssentralene. Vennligst fortell oss hvorfor denne siden ikke ga deg svar på det du var på jakt etter, slik at vi kan forbedre innholdet vårt.


Kurset passer for personer som ønsker å vite mer om hvordan tankene og oppmerksomheten påvirker humøret og handlingene våre. Du trenger ingen diagnose eller være syk for å delta i tilbudene våre. Hovedfokus ligger innenfor områdene fysisk aktivitet, kosthold og tobakk.


Besøksadresse Stormyra 2. Beskrivelse Fysisk aktivitet Du får veiledet hjelp til å komme i gang med aktivitet som er tilpasset deg og ditt nivå.

Målet er betre helse og auka livskvalitet. Tilbodet er for deg som ønskjer å endre livsstil, og for deg som har eller står i fare for å utvikle livsstilsjukdommar. Tilbudene våre foregår på dagtid og har en egenandel på 5kroner for hele oppfølgingen. Da er du hjertelig velkommen til Gjerdrum frisklivssentral. Vi hjelper deg på veien.


Den viktigste jobben gjør du selv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg