tirsdag 6. desember 2016

Sikker betaling finn

Innholdet er beskyttet etter åndsverksloven. Bruk av automatiserte tjenester (roboter, spidere, indeksering m.m.) samt andre fremgangsmåter for systematisk eller regelmessig bruk er ikke tillatt uten eksplisitt samtykke fra FINN. Derfor er de nå på jakt etter samarbeidspartnere. Til nå har dette foregått med tjenesten PayEx, men FINN innfører i disse dager en egen løsning, forteller Gjefsen.


Det er viktig å bruke en sikker betalingsløsning om ikke betaling og overlevering av varen skjer samtidig, sier han.

Postoppkrav gir for eksempel ingen garanti for at du får det du betaler for. Skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN. Vi er der for deg når du skal selge hytta di, finne en pent brukt sofa, fly billigst mulig til Praha, eller finne drømmebilen.


Det er enkelt og sikkert å bruke PayPal til å betale på nettet, overføre penger til venner og familie og ta imot betaling for varer som du selger. Sikker netthandel Godkjenn netthandelen med SMS eller BankID - så er du ekstra sikker. Når du handler på internett vil du i mange tilfeller handle på et nettsted som bruker 3D Secure for å øke sikkerheten og minimere risikoen for kortmisbruk.

Du vil bli bedt om å godkjenne kjøpet ved bruk av engangskode på SMS eller BankID. Stort utvalg av hoteller. Gratis avbestilling! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


En dag mottok jeg en mail fra PayEx der en kjøper kalt Samuel Da-Silva hadde lagt inn betaling for objektivet. Da jeg har lest mye om Nigeria-scammere tidligere, kombinert med at budet var kunstig høyt uten noen kontakt på forhån gikk alarmen. For betaling i annen valuta må du spørre mottaker hva. Se også våre Trygg bank-sider for informasjon om sikker bruk av.


Skal selge en dyr gjenstand og ønsker egentlig ikke å sende, men en som gjerne vil ha den vil gjerne betale porto og bruke sikker betaling. Jeg er litt nervøs. Vil kjøper da ende med var. Har ikke sjangs å møte f2f.


Finn ditt IBAN nummer. Takknemlig for svar og Evt.

Tenk deg om to gonger før du betaler for ei vare eller teneste på forskot. Bruk heller kredittkort og betalingsløysingar som Paypal. Ved bruk av bankkort blir kontoen din belasta for kjøp av varer eller tenester ved netthandel, bestilling av reiser, hotell og liknande. Vurderer å kjøpe noe på finn som må sendes.


Mannen sier jeg ikke må vurdere det en gang, men det er vel sånn det gjøres tenker jeg, er det ikke? Selger vil at jeg skal overføre pengene, og så sender hun varen når pengene er mottatt. Det virker jo trygt for kjøper, men tenk om kjøper er en svindler, får varen min og deretter legger inn klage? På denne nettsiden skal vi samle en oversikt over store og små akebakker rundt om i Norge.


Summen er over 30k. Alt fra store tøffe bakker, til de små bortgjemte gullkorna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg