fredag 16. desember 2016

Utslett penis

Utslett på penis kan skyldes infeksjon, betennelse eller svulstvev. I denne artikkelen kan du lese mer om ulike årsaker til at dette oppstår. Ulike typer sprekker, utslett eller eksem kan også ramme underlivet, på samme måte som resten av kroppen. Det er en lang rekke ulike årsaker.


Det første man må gjøre er å få avklart en sikker diagnose for å gi råd om behandling. Røde hunder: Et utslett med lyserøde prikker kommer til syne først bak ørene og i hodebunnen.

Utslettet sprer seg til ansiktet, halsen, overkroppen, armene og beina i løpet av et par dager. Meslinger : Utslettet på kroppen er først småflekket og blekt rødt, senere blir det mer utflytende og brer seg ut over større områder med litt mørkere farge. Ved balanopostitt affiseres forhuden, i tillegg til glans.


Vanligste årsak er eksem. Kan forårsakes av klamydia eller annen soi, men også av soppinfeksjon i hud. Diverse hudlidelser kan også ramme glans og forhud. Innsendt spørsmål ­Hei. Har vært på ferie i Mexico og Florida i sommer.


Mye bading og våt badebukse.

Har fått svie i penis og er rød og noe hoven på penishode og under forhuden. Det ser nesten ut til at huden flasser av og det væsker noe. Utslett kan utløses av flere sykdommer eller ytre påvirkninger.


Det kan komme i forbindelse med infeksjoner, allergi eller hudirritasjon. Utslett som man får på andre deler av kroppen kan også komme på eller rundt penis. Til slutt kan det også være en soppinfeksjon. Soppinfeksjoner er ikke direkte seksuelt overførbare, og kan oppstå uten at man har hatt sex.


Du skriver at du hadde følelsen av å måtte tisse hele tiden. Skabb er et hudutslett som skyldes smitte med mid og det gir en intens kløe, spesielt på natten. SPØRSMÅL hei, jeg hadde sex uten kondom med en jente for 3-måneder siden, å de siste dagene har jeg fått rødt utslett rundt penis som klør å svir, hva kan dette være?


Disse kan være ledsaget av føde områder omkring, og ofte smerte. Blant soppene er det Candida som er hyppigst, gjerne på penis , gjerne smerter, røde områder, avskallet hud og slimhinner. Du kan selvfølgelig ikke gå ut ifra at han har sex med noen andre fordi han har fått røde prikker på penis. Penis kan bli infisert som hvilken annen kroppsdel, uavhengig av seksuell kontakt.


Det finnes absolutt ikke noe større grunnlag for å mistenke utroskap i denne situasjonen, enn om hvis han ikke hadde hatt noe utslett. Jeg er en gutt på år som har fått små prikker på penis. De er som små røde kviser.


Dersom sykdommen har utviklet seg dypt i vevet kan det være aktuelt med delvis eller total amputasjon av penis.

Operasjon kan påvirke seksuell aktivitet. En mann i 40-årene oppsøkte venerologisk poliklinikk på grunn av et nyoppstått sår på penis. Noen år tidligere hadde han fått diagnosen genital lichen sclerosus. Han var ellers frisk og fortalte at han jevnlig testet seg for seksuelt overførbare infeksjoner.


Han hadde ikke noen fast partner, men enkelte mannlige sexpartnere. Barnesykdommene har utslett som følger med feber. Mange av dem er i dag svært sjeldne, fordi barn blir vaksinert mot dem. På grunn av risiko for å smitte sårbare personer i omgivelsene, kan det være greit å vite hva som er hva.


Slik sorterer du barnesykdommer med utslett fra hverandre: Vannkopper: Utslettet merkes først som røde prikker. Hei,jeg er en gutt på år som i lengre tid har vært plaget med røsår og hoven forhud. Det begynte med at forhuden var veldig hoven på tuppen og huden var blek. Altså kan det tenkes at man kun reagerer på saftene hennes uten at det er sykdommer ute og går? Både penis , lyskene og rumpesprekken kan affiseres.


Typiske forandringer i huden er rødhet og betennelse. Tilstanden kan gi kroniske plager. Skabb: Skabb er en infeksjon i huden, og smittes via hudkontakt.


Erythrasma: Erythrasma er en bakterieinfeksjon som rammer hudfoldene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg