onsdag 21. desember 2016

Brunt blod før mensen

En sjelden gang kan infeksjoner i f. Inne i livmoren er det en slimhinne som blir bygget opp under en menstruasjonssyklus slik at den blir full av blodrikt vev. Når det ikke blir en befruktning av eggcellen så vil denne slimhinnen bli avstøtt fra veggen inne i livmoren, og falle ut som blod og. Har vært borti det samme, elle noe lignende iallefall.


Tror ikkje det er noe farlig.

Får mensen , rødt blod første dagen (og kanskje deler av andre dag), så blir det brunt de neste 3-dagene før mensen er over for denne gang. Utflod er et sekret av væske eller slim som skilles ut fra skjeden hos alle kvinner. Dersom utfloden blandes med små mengder blod vil den kunne skifte farge til brun.


Dette skyldes at gammelt blod er brunt på farge, mens ferskt blod er lyserødt. Siste gang var det bare litt brunt ? Har jeg fått mensen ? Mensen er noen ganger slimete og brunt. Det var litt brunt i trusa, og så litt rødt.

Jeg får bare blod når jeg tørker meg, er det mensen ? Og hvorfor er det brunt ? Har brunt blod mot slutten av mensen , er det normalt? Ikke vanlig mensen på mn siste brunt blod. Er det normalt at blodet er brunt når man har mensen ? Samleie og prevensjon. Noen kvinner kan blø litt etter et samleie. Når bør i så fall lege oppsøkes?


Blødning etter samleie kan være et tegn på kreft i livmorhalsen, og bør sjekkes, i hvert fall hvis det er en stund siden det ble tatt celleprøve, sier Nesheim. SVAR: Hei, og takk for at du skriver til ung. Når man er ung, og gjennom hele puberteten, er det helt normalt at mensen kan være uregelmessig.


Det kan gå alt fra et par uker mellom hver gang, til. Denne slimhinnen har i vokst i livmoren fra sist man hadde mens. Den er der for at et befruktet egg skal kunne feste seg og vokse. Hvis egget ikke blir befruktet vil denne slimhinnen dø og bli støtt ut, og man får mensen. Har også vært antydning til blod.


Er i dag av syklussen.

Kan dette være normalt, neg. Noen som har opplevd noe lignende? Om du har brunt blod i början av din mens så är det förmodligen blod från din förra menscykel som inte kom ut ur kroppen.


Och om blodet är brunt i slutet av din mens är det för att du inte blöder lika mycket. Dudere kan ta en test for vre sikkre, men brunt blod er ikke unormalt. Brunt blod før mensen.


Fikk mensen p Mandag og den var brun, tirsdag, liten flekk med. Ikke så kjært barn har mange navn. I det siste har mensen endelig kommet litt frem i lyset, blant annet med den blodferske norske boken om mensen. Det er jo ikke slik at man må blø regelmessig, men hvis det er slik at du ofte blør uregelmessig anbefaler jeg deg heller å ha mensen én gang i måneden.


Ifølge Johannessen kan også spiral gi uregelmessige blødninger. Kobberspiral gir lettere blødninger enn hormonspiral. Helsenett ble opprinnelig utviklet som ledd i det forebyggende arbeidet drevet av Den norske lægeforening, Norges Apotekerforening og Den norske tannlegeforening i samarbeid med et stort antall fagfolk, pasientorganisasjoner og institusjoner. Blør man lite blir blodet gammelt og mørkt før det kommer ut. Nattesvette mensen.


Synes dette er utrolig plagsomt,og ikke minst. Jeg blør i underlivet, men har ikke mensen før om uker ca. Er brun utflod en start på mensen eller kan jeg være gravid?


I dag har jeg hatt noe merkelig mens lignende, (unnskyld detaljer) brunt , slimete og klumpete,ikke så mye, det var ikke friskt blod.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg