tirsdag 6. desember 2016

Trening hjemme

Finn trening hjemme nå på Kensaq. En spinningsykkel gir en enkel og effektiv treningsøkt, selv når regnet spruter. Sammenlign priser før du kjøper. Ikke alle har lyst eller anledning til å trene på et gym.


Det kan være sommerferie, juleferie, økonomi eller andre årsaker.

Du kan uansett komme langt med å trene hjemme , enten det er for perioder eller fordi terskelen for å trene sammen med andre er for høy akkurat nå. For at kroppen skal få tilstrekkelig tid til restitusjon bør det gå minst timer mellom øktene. Det vil si at trening med vektbelastning bør begrenses til to–tre ganger per uke på mosjonsnivå. Passende antall øvelser er seks–sju som gjennomføres to til tre ganger (ett–tre sett) med åtte til tolv repetisjoner av hver øvelse.


Her har vi samlet noen gode, grunnleggende øvelser som kan gjennomføres ved hjelp av din egen kroppsvekt eller med enkle hjelpemidler som du finner hjemme eller utendørs. Dette treningsprogrammet gjør du hjemme. Utfall frem Start med føttene i hoftebredde, sett én fot frem, bøy kneet i grader, bakerste kne skal også i grader ned mot gulvet.


Enkle og effektive styrkeøvelser for hele kroppen som du kan trene uten tilgang til utstyr.

Her presenteres styrkeøvelser for hele kroppen Alle øvelsene kan gjennomføres uten tilgang til utstyr. Programmet tar kun minutter og er perfekt for hjemmetrening! Hvis du vil drive med crossfit, er det mest nærliggende å gå på treningssenteret og delta på en gruppetime med crossfit-øvelser. Tren crossfit hjemme.


Det høres jo enkelt og greit ut, men det kan være vanskelig å komme seg av gårde. Heldigvis kan du fint trene crossfit effektivt hjemme på stuegulvet. Jeg skal her gå gjennom et program for hjemmetrening med øvelser du kan utføre hjemme , i hagen, eller egentlig hvor som helst – kun ved hjelp av noen enkle, små ting de fleste har i huset. Denne øvelsen tar spesielt godt på triceps og overkropp, og kan utføres ved hjelp av en stol, kasse, eller lignende. Av Renate Bolland - trening.


Her får du et komplett program med instruktør og musikk du kan gjennomføre hjemme. Prøv dager gratis. Deretter 12- per måned. Nettbutikken for deg som trener.


Klær og utstyr til all trening. Vi har gratis frakt over kr. Levering over hele landet. Ny kolleksjon fra Reebok er ute nå.

Kjøp Reebok og Reebok Crossfit her! Opptil rabatt på treningsklær. Hundrevis av varer med gode tilbud. Alle varer sendes direkte fra lager i Oslo rett hjem til deg.


Få 1dagers åpent kjøp, og gratis bytte av varen. En nettbutikk full av tredemøller, spinningsykler, vektapparater, romaskiner og masse spennende utstyr for deg som trener. Her finner du over effektive treningsøkter å velge mellom.


Uansett hvor du befinner deg, er våre beste instruktører og økter alltid tilgjengelige. Vi selger lekeapparater for barn i alle aldre som liker å leke, hoppe, løpe og klatre. Med kvalitetsprodukter fra bl. Jungle Gym og Hy-land kan du være trygg på at barna har en sikker lekeplass som bidrar til utviklingen deres mens de har det moro.


ShapeUp viser hvordan du trener både mage og rumper på bare minutter. En perfekt økt å gjøre hjemme i stua. Du trenger: En liten strikk (minibands) og eventuelt en yogamatte.


Den beste treningen er den det blir noe av. TRENING : I denne artikkelen viser vi øvelser for hele kroppen. Strammere mage og rygg på seks uker øvelser som former midjen En strammere og sterkere midje er innen rekkevidde med disse enkle øvelsene du gjør hjemme på stuegulvet.


Etter et hjerteinfarkt er trening en viktig del av rehabiliteringen. Inger-Lise Aamot (bilde) ved NTNU i Trondheim har gjennomført et doktorgradsarbeid om effekten av å trene hjemme for mennesker med hjerte- og karproblemer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg