fredag 23. desember 2016

Babykino asker

Under babykinovisningene er det dempet belysning og ly det er anledning til å amme og for å gå til og fra salen. Babykino på Asker kino, Asker , Norway. Skip to main content Velg by.


Sam Mendes, den Oscarvinnende regissøren av Skyfall, Spectre og American Beauty tar oss med tilbake til Første Verdenskrigs nådeløse slagmarker i dette intense krigsdramaet. Hver uke tilbyr forsjellige kinoer i Oslo de nyeste filmene på dagtid med høy toleranse for barneskrik. Her finner du kinoprogrammet for Oslo, med billettkjøp, informasjon om aldersgrense, sjanger, trailer og fakta om filmen.


Filmene vises med dempet lyd og litt lys i salen og det er lov å bevege seg rundt. SKI: Dermed blir det babykino både onsdag og fredag. I fjor startet vi med dagåpent på fredager. Det har vært suksess med det. Vi tenkte vi kunne utvide tilbudet vårt siden vi likevel har åpent.


NFkino Asker , Asker , Norway. Her finner du dagens kinoprogram, kommende filmer, info om de nyeste filmene, trailere, gavekort, åpningstider og mye mer. Les mer 12´ern på fredag. Kvalitetsfilm på dagtid.


Kinoprogram - ODEON Kino. Create New Account. Lær å svømme - Idrettsbarna svøm og foto. Frost var innom en tur, vi serverte gløgg og pepperkaker og hadde festpremiere på Frost #129293; #127876; ☃️ ️ Det var såå hyggelig med besøk og takk til alle som kom ⛄️ PS.


Julemarked Steinerskolen i Asker og Regnbuen Steinerbarnehage, Nesbru, Akershus, Norway. Velkommen til siden for Steinerskolen i Asker sitt julemarked. Et marked vi arrangerer sammen. En familiekino med spesielt fokus på familiefilm og familieopplevelsen. Til filmer i 3D må man kjøpe briller til kr.


Brillene kan brukes på alle 3D filmer! Vi viser norske filmer med norsk undertekst, så sant filmene kommer med undertekster. En onsdag i måneden er det babykino på dagtid. Prøv en dagforestilling.


Babykino asker

Liten gave - stor opplevelse! Nå kan de voksne også nyte konserter med barn til stede. Filmen som skulle gå i dag var ikke noe for henne, så vi dro med ei fra barselgruppen i stedet.


Gjøvik kino har babykino hver eneste onsdag og det er jeg utrolig takknemlig for. Jeg har vært på alle visningene siden jul og er godt oppdatert på kinofilmer. Ta med selskapet og opplev en spennende feiring på ODEON Sandvika!


Ask er en fantastisk. Vi tilbyr kinobursdagspakke for eller flere deltakere for barn opptil år, som inkluderer kinobillett, popcorn og drikke. Finn program, kjøp billetter og les filmomtaler til aktuelle filmer.


Din neste filmopplevelse venter. Her kan du se kinoprogram, kjøpe billetter og finne nyttig info. Når kommer programmet?


Vi legger ut program for en uke av gangen, men i blant har vi tidligere forhåndssalg på storfilmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg