torsdag 22. september 2016

Tørr hud baby 3 mnd

Frisk og glatt hud – uten parabener. De originale maskene fra Decrusto får du kjøpt her. Dyptrensende maske! Passer for tørr til normal hud.


Når vinteren nærmer seg og luften blir tørrere, blir også huden din tørr og dehydrert. En ansiktsmaske hjelper deg mer å bevare gløden i huden.

Gjør Skincitys hudtest og få produktanbefalinger fra våre hudterapeuter. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Babyen min på snart uker har veldig tørr hud i ansiktet - det begynte med det klassiske hormonutslettet med røde, kvisete prikker - men nå er det gått mer over til veldig tørr og irritert hud.


Han har det spesielt i pannen med tørre flak av hud , men er tørr i hele ansiktet. Jeg har en flekk med tørr hud på første leddet på pekefingeren. Og derfor er det litt plagsomt.


Fikk på meg en dråpe løsning med diverse stoffer og saltsyre for en stund siden, men ble vasket av raskt. Merket ikke noe av det, altså det gjorde ikke vondt.

Min sønn på mnd har avgrensede områder i huden med svært tørr hud. Ellers på kroppen har han en myk og deilig babyhud. Var til lege for noen dager siden.


Hun mente at det skyldes en allergi. Mot hva ante hun ikke. Vesla mi på ett år har veldig tørr hud i ansiktet. Da vi hentet henne i Kina for et par måneder siden var hun helt fin. Nå derimot er det annerledes.


Jeg smører henne med Apobase, men det hjelper ikke noe særlig. Noen som har erfaring med dette og har et godt tips om en god krem? Tørr hud kan føles stram, flasse og klø. Ofte er plagene verre om vinteren.


I tillegg har de med tørr hud oftere eksem enn andre. Dersom barnet ikke plages av den tørre huden , er som regel skånsom rengjøring av huden tilstrekkelig. De første ukene etter fødselen kan huden gjerne flasse litt.


Det er helt normalt og trenger ikke behandles. Takk for mange fine svar! Sønnen min på mnd er ekstrem tørr i hodebunnen, noe som gjør at han klør noe veldig.

Har fått Phenamin, men syntes ikke det hjelper så mye. Han sover nå med klorevanter, så han ikke skal klore opp hele hodet sitt, stakkars. Min lillegutt har litt tørre partier her og der som jeg smører med litt Locobase hver dag. Tilsettes badevannet og virker desinfiserende på betent og væskende eksem. Vær oppmerksom på at kaliumpermanganat kan misfarge hud , negler, badekar og klær.


I vår store produktkategori baby , finner du alt du trenger til den nyfødte babyen og til mor som ammer eller gir flaske med morsmelkerstatning. Til baby har vi stelleprodukter til alle behov, våtservietter, babyolje og såpe tilpasset de aller minste. Smokker, bleier og annet babyutstyr finnes også hos oss. Baby (mnd ) har plutselig fått noen tørre flekker på kroppen.


Hvordan vet jeg om dette er eksem eller bare tørr vinterhud? Kinnene har også blitt litt tørre, men det har jeg bare tenkt var den kalde lufta. Har hatt minusgrader her i det siste. Smører med en fet salve, bør jeg gjøre noe mer? Kan du anbefale en veldig fuktgivende bodylotion?


Huden min er blitt virkelig tørr etter at jeg fikk baby for mnd siden (vet ikke om det har noen sammenheng). Den er blitt knusktørr og nuppete og blir bare værre av peeling. Eksem er hudområder med rødhet, hevelse og varme. Kløe fører til kloring, som igjen gir kløe, dette kalles klø-klore-sirkelen.


Barn med atopisk eksem har et endret immunforsvar i huden. Junior har hatt eksen siden han var mnd. HS mente d var litt tørr flekker som gikk over av seg selv. Men vi smurte og smurte men ingen ting hjalp.


Til slutt ble han så urolig på natta pga at d haddde beg å klø også. Jeg mente hele tiden at d var atopisk eksem og burde prøve kortisonsalve. Ja jeg er organisert, og er med fordi det gjør meg tryggere, men også fordi det å være medlem i en fagorganisasjon er å være del av noe som er større enn meg selv.


Tørr og varm luft, vinterkulde, sol, sterk såpe samt vask med varmt vann er eksempler på faktorer som kan gjøre at huden din blir tørr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg