tirsdag 27. september 2016

Størrelser klær tabell baby

Slipp deg løs blant 2varemerker og finn dine favoritter. Se våre mest populære produkter. Alltid stort og oppdatert utvalg. Kjøp klær på postordre eller nett. På Boozt finner du over 6merker.


Gratis frakt fra 6kr. Vi har laget en oversikt over hvordan de ulike størrelsene angitt i centimeter tilsvarer barnets alder. Her finner du størrelsesinformasjon for barn.


Finn din størrelse ved å se i tabellene. Målene er oppgitt i centimeter. Mål der bysten er størst. Midjemål, der midjens er smalest. Stussvidde, der baken er bredest.


Innerbenlengde, måles fra øverst i skrittet til gulvet. Alle mål skal være i cm. Finn størrelsesoversikter på HM. Centilong står for barnet totale lengde (høyde) i cm.


Størrelsene på de fleste av våre plagg er angitt i både centilong og alder. Merk at alder som centilong-systemet angir, er høyere enn vår anbefalte alder. Det vil si at dersom man velger etter standard alder i centilong-systemet, kan klærne være for små allerede ved innkjøp.


Nedenstående skjema er veiledende for hvilken skostørrelse, inkl. Vær oppmerksom på at det kan være forskjell på størrelsene fra merke til merke. Vi anbefaler derfor alltid at barnet er med når man skal kjøpe barnesko slik at vi kan gi gode råd og finne den riktige størrelsen. Nedenfor har vi laget en tabell hvor du kan finne din europeiske størrelse og se hva det vil si i britisk, amerikansk og australsk størrelse. Ta med deg et plagg i en større og mindre størrelse når du skal prøve klær.


Det viktigste er at plagget sitter fint på deg, ikke hvilken størrelse det har! Her er en tabell over forskjellige størrelser ( klær OG sko) oversatt til mange lands regler. Størrelse dukker opp iblant, men hos alle de store nettbutikkene der vi har sjekket, starter nedre amerikanske størrelser på 2. For enkelt å konvertere US- størrelser til norske, legg bare til 30. Kjøper du vintageklær må du huske på at de fleste merker har forandret størrelsene gjennom årene.


Den nye Klær kolleksjon. Fri levering til Norge! Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment. Du kommer til å måtte gjøre stadige innkjøp av baby -tøy etter som det vokser.


Gi beskjed til venner og familie hvilke størrelser du ønsker i barsel-gaver, så slipper du å bytte sett babytøy i størrelse 50. Her kan du se hvordan din størrelse konverteres til. Her har vi samlet de størrelsesguidene vi har for barn. Vi har ulike størrelsesguider for klær til baby ,. Brystmål måler du der bysten er størst.


Hoftemål måles på det bredeste punktet. Innerbenslengde måles på innsiden av benet ned til ankelbenet. Om det er slik at du velger å kjøpe flere størrelser tidlig så ha i bakhodet at kolleksjoner i butikker endres etter sesong så det som ser flott ut i juli kanskje ikke er så praktisk når du har termin i september.


Det kan også være så store variasjoner fra produsentene at de skiller på en hel størrelse både på klær og sko. Det er vanlig at det er litt forskjell i størrelse på høyre og venstre fot. Du kan enkelt måle riktig skostørrelse ved å ta ut innleggssålen, slik at barnet kan stå på den. Italienske ligger to nr.


Franske størrelser har hittil normalt ligget et nr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg