fredag 16. september 2016

Ovnsbakt fisk

Verdens beste vaffelrøre! Her finner du oppskriften på de berømte vaflene fra sjømannskirken i København, som tidligere har blitt kåret til verdens beste vafler. Få resten av familien på kroken med denne ovnsbakte torskeretten – noe av det enkleste du kan lage, samtidig som det smaker fabelaktig. Ovnsbakt fisk med vintergrønnsaker. Mat laget i ovn er lettvint, sunt og smaker ekstra godt.


For at fisken ikke skal bli for mye kokt, er det lurt å dampe.

Torsk og grønnsaker bakt i samme form i stekeovnen er en god og enkel måte å lage middag på. Du kan bruke det tilbehøret du ønsker, i denne oppskriften foreslår vi potetmos. Hjemmelaget fiskegrateng er en ypperlig måte å få barn til å spise fisk på. Dette er en enkel og deilig makaroniform med strøkavring, hvit fisk og smakfull Norvegia-ostesaus. Server gjerne med revne gulrøtter, kokte poteter og smeltet smør over.


Torsk blir nydelig når den ovnsbakes, og bacon og hummus er godt tilbehør. I denne oppskriften lager vi hummus fra bunnen, men du kan også kjøpe den ferdig for en raskere middag. Torsk kan erstattes med skrei dersom det er i sesong.


OVNSBAKT FISKEFILET.

En herlig fiskerett som settes rett i ovnen! Fisk : Pensle torsken med sitron og olivenolje, dryss med salt og pepper. Opprinnelig oppskrift:. En sunn og smakfull familiemiddag med laks. En oppskrift på ovnsbakt laksefilet med fløte, brokkoli, poteter og cherrytomater.


Skjær torsk i biter. Krydre med litt salt og en klype sukker. Kok rødbetene myke i lett saltet vann, ca.


Fisk i folie er et godt tips til enkel hverdagsmiddag, det er nærmest umulig å ikke få et saftig og godt resultat. Fyll fiskepakkene med det du har for hånden av grønnsaker og urter. Kveite er en fet fisk , men trives godt med smørbaserte sauser. Denne smørsausen er ikke av de aller feteste, men trenger både smøret og fløten for å møte kryddersmakene. Altså: Fisk skal aldri koke.


Den enkleste måten å kontrollere fiskens temperatur på er å bruke steketermometer. De aller fleste er vant til å bruke det på kjøtt, men du faktisk mer igjen for innsatsen når du bruker det på kjøtt. Hvis du allerde vet på forhånd at det er noen som kommer til å rynke på nesen når det gjelder fisk så hadde jeg presset sitronsaft over fisken før olivenoljen og saltet. Det holder med en halv sitron for at smaken av fisken blir friskere og smaker fisk …. Baker du fisken i stekeovnen kan du raskt tilberede mat til mange, med et flott resultat.


Sett ovnen på 1grader varmluft.

Start å kutte grønnsakene, bruk det du liker og har tilgjengelig. Fremgangsmåte ovnsbakt torsk med hvit saus: 1. Forvarm ovnen til 1grader. Grovhakk persillen. Kutt torsk i terninger.


Spe på med halvparten av melken, og deretter sper du på litt og litt med resten av melken til den blir ønsket tykkelse. Server med ris, og du har et nydelig måltid for hele familien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg