fredag 2. september 2016

Lungebetennelse trening

Hva slags type trening er mest gunstig for de ulike aldersgruppene? De ferskeste innenriksnyhetene. Hold deg oppdatert med ABC Nyheter. Spørsmålet mitt gjelder lungebetennelse og trening.


Skal bruke der nesten en uke til. Jeg har hatt lungebetennelse mange ganger før, men lite de senere årene. Lungevevet vil si lungeblærene (alveolene), der den livsviktige transporten av oksygen fra luft til blod foregår.


Når lungevevet blir betent, kan det bli tyngre å puste. De vanligste symptomene er feber, hoste og tung pust. Lungebetennelse (pneumoni) forårsakes av en infeksjon i lungene med bakterier eller virus. Man kan også bli trett, få dårlig matlyst og ha problemer med å få i seg nok væske.


Hoste, feber og generelt uvel. Her får du vite mer om de lumske symptomene og får tips til å holde lungebetennelse på avstan hvis du ennå ikke har fått det. Det blir vanskelig å puste, og. Forrige uke lå jeg ut med lungebetennelse. Var veldig dårlig, men med antibiotika ble jeg fort frisk.


Nå klør det i treningskroppen - men er litt usikker på om jeg burde trene enda? Jeg føler meg helt frisk, men har fortsatt litt gørr i halsen når jeg hoster. Tar ikke hostesaft, sme.


Lungebetennelse trening

Les mer om lungebetennelse i helseleksikonet. Så har du feber og vondt i brystet samtidig som du hoster, kan det hende du har fått en lungebetennelse. Fargen skyldes at materie hostes opp fra lungene. Imidlertid kan immunsvekkede pasienter få alvorligere lungebetennelse.


Dersom du ikke blir ordentlig frisk, eller at antibiotikabehandlingen ikke virker, anbefales fornyet kontroll hos lege. Vanlig er det med bronkitt og lungebetennelse , men ganske typisk ved TWAR er det også med sår hals, bihulebetennelse og heshet. Det er det vi kan kalle luftveisinfeksjon.


Lungebetennelse trening

Det starter ofte med sår hals og heshet, deretter kan det gå noen dager eller opptil et par uker før bronkitt eller lungebetennelse setter inn. Visse typer sopp og protozoer kan i sjeldne tilfeller forårsake lungebetennelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg